Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Törzsvásárló (Platina) rendszer

Vásárolj kedvezményes áron - Ismerd meg törzsvásárlói rendszerünket, akár 15 % kedvezmény!

Ha 15.000 Ft-ot eléri vásárlásaid összértéke akkor törzsvásárlónkká válsz és minden ezt követő vásárlásodból már a termékek többségére, 10% kedvezményt biztosítunk. Minden vásárlást regisztrálunk és amikor a vásárlásaid összértéke eléri a 300.000 Ft-os összértéket, aktiváljuk a Platina kártyádat, mely minden további vásárlás végösszegéből 15% kedvezményre jogosít.

Azok a termékek, amikre nem érvényesek a törzsvásárlói kedvezmények (nincs törzsvásárlói és platina ára) nagyrészt a szeszes italok és a sör menüben találhatóak. Itt egy-két olasz és magyar termékünk kivételével további kedvezmény nem tudunk biztosítani. A többi menüpontban található italok közül mindenre érvényes a törzsvásárlói rendszer, kivétel ez alól csak a Pommery, Moet and Chandon champagne és a tokaji Szent Tamás Pincészet borai. Ezekre azonban igyekszünk a piacon fellelhető legkedvezőbb árat biztosítani.

Törzsvásárlóink, illetve platina kedvezménnyel rendelkező törzsvásárlóink a 15%-nál nem nagyobb kedvezményű akciós termékekekre is megkapják a kedvezményeket. (15%-nál nagyobb akciók esetén nem tudunk további kedvezményt biztosítani.) A kedvezmény nem minden termékre érvényes, de a legtöbbre igen, és ezt azonnal látja vásárlónk.

Amikor a vásárló belép regisztrált fiókjába automatikusan a kedvezményének - törzsvásárlói vagy platina - megfelelő árat látja. Ha a termékre nincs ilyen jellegű kedvezmény, akkor annak megfelelő árat látja. A számlán ezért nem kerül feltüntetésre a törzsvásárlói és platina kedvezmény külön, hiszen már a kedvezményes ár szerepel. 

 

Gyere regisztrálj és élvezd a Veritas közösség előnyeit:

Regisztráció - Pplatina kedvezmény-Törzsvásárlói kedvezmény