Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Ipacs-Szabó Borok - Ipacs Szabó Borászat

Ipacs-Szabó István az ország egyik legismertebb borásza, aki már 22 szüretet dolgozott végig Villányban. Saját birtokát csak néhány éve kezdte el fejleszteni egy régi álmot követve. Szeretett volna egy birtokot, amit az első kapavágástól ő személyesen alakít ki és minden saját elképzelései szerint működik. A szőlőmunkától a borkészítésig mindent saját két kezével végzett. Ma még csak 1,5 hektáron termel, de ez még 2,5-tel bővül a jövőben. Cabernet Franc, mint Villány legfontosabb fajtája és Kékfrankos, mint a Pannon őserő képviselője a két termesztett szőlő, melyből készülnek az Ipacs-Szabó borok.
Ipacs-Szabó borok - Ipacs-Szabó Borászat-Villány

Rendezés: