Weboldalunk is használ Cookie-t a minőségi kiszolgálás érdekében! 
Jóváhagyom a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

 

Megértettem

Ipacs-Szabó Borok - Ipacs Szabó Borászat

Ipacs-Szabó Borok - Villányi BorokIpacs-Szabó István az ország egyik legismertebb borásza, aki már 22 szüretet dolgozott végig Villányban. Saját birtokát csak néhány éve kezdte el fejleszteni egy régi álmot követve. Szeretett volna egy birtokot, amit az első kapavágástól ő személyesen alakít ki és minden saját elképzelései szerint működik. A szőlőmunkától a borkészítésig mindent saját két kezével végzett. Ma még csak 1,5 hektáron termel, de ez még 2,5-tel bővül a jövőben. Cabernet Franc, mint Villány legfontosabb fajtája és Kékfrankos, mint a Pannon őserő képviselője a két termesztett szőlő, melyből készülnek az Ipacs-Szabó borok.

Rendezés: