Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Winelife Pincészet - Borok kompromisszumok nélkül

2011-es megalakulása óta a soproni régióban, a Fertő - tájon található Winelife Pincészetben a szőlőművelés és a borkészítés minden fázisát maguk végzik a lehető legmagasabb színvonalon. Nem kötnek kompromisszumot, ha a minőségről van szó. Különös figyelmet fordítanak a kiváló alapanyag termesztésére, amit a szőlőtőkék megfelelő alacsony terhelésével, és a gondos gazda alapos, ápoló munkájával érnek el.
A Fertő – tájon megtalálhatóak az egymástól éghajlatában és élővilágában egyaránt jelentősen eltérő geográfiai és biogeográfiai elemek. Ez a sokszínűség, a biodiverzitás igen kis területen megmutatkozó rendkívüli változatossága Európában egyedülálló, mely boraik eszenciáját is adja.
Fehérboraik esetében előszeretettel alkalmazzák a reduktív borászati módszereket, és kísérleteket tesznek a hagyományos kisfahordós borérlelési eljárásokkal is. Válogatás vörösboraikat kizárólag tradicionális módon, kézi csömöszöléssel készítik, melyeket különböző ideig érlelnek magyar, illetve francia tölgyfahordóban.

Rendezés: