Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Hilltop Borok - Hilltop Borászat

Hilltop Neszmély Borászat - Magyarország legszebb szőlőbirtoka a Bor és Piac versenyen (2018) 

"A borászatban nincsenek titkok. Mindent azonnal meg kell tenni amit a bor megkíván." - vallja Kamocsay Ákos, de ez azért nem olyan egyszerű,mint ahogy hangzik, nézzük meg a borászat történetét, hitvallását.

1988 óta készítenek magas minőségű borokat, melyekkel elöszőr külföldön, főleg Nagy-Britanniában értek el sikereket, hitelességet. 1993-tól a magyar piacon is jelen van a Hilltop Borászat, garantálva minden egyes palack bornál a frissességet, vibráló életteliséget, fajtára jellemző gyümölcsösséget. Mindez köszönhető saját 410 hektárnyi szőlőültetvényüknek kiváló, magaslati és egyben Duna-menti fekvésének, annak a varázslatos mikroklímának, mely már évezredek óta a régió legkiválóbb borait érleli.

Hilltop borok -  Hilltop Pincészet - Neszmélyi borok

A hitelesség
„Mindig a vásárló az első, és soha nem szabad csalódást okozni...” E mottó segít megérteni, miért telepítettek 400 hektár szőlőt, kiváló és változatos fajtákkal, s miért építettek XXI. századi színvonalú, korszerű borászatot. Ennek szellemében dolgoznak folyamatosan nagy odafigyeléssel a mindennapokban.
Prémium élmény tőkétől a pohárig
A Hilltop Borászat magas színvonalú munkájának, valamint egyedi mikroklímával rendelkező prémium ültetvényeinknek köszönheti, hogy kiváló, komplex ízű, összetett hatású, telt borokkal vannak jelen a “nagyborok” szegmensében is. Ezért nemcsak a mindennapokban, de egyedi, vagy ünnepi alkalmakkor is kiállják a próbát. Ezt bizonyítja a főborászukról, Kamocsay Ákosról elnevezett többszörösen díj- nyertes Kamocsay Prémium sorozatuk, melynek 2016-os Páskom chardonnay-ja elhozta a legjobb fajtabor címet a 2018-as VinAgora nemzetközi borversenyről. Ebben az évben nem csupán a legjobb magyar chardonnay-t sikerült elkészítenünk, de elnyerték Magyarország legszebb szőlőbirtoka* címet is.
Alap- és prémium borokkal vezetik a piacot
A Hilltop termékcsalád megbízható, zamatos és számos helyen elérhető borai a biztos választást jelenthetik sok borkedvelő számára. A frissességet, a gyümölcsösséget és a zamatosságot.
A Kamocsay Prémium borcsalád az igényes borkedvelők számára tárja fel a Neszmélyi borvidék gazdagságát, sokszínűségét és bizonyos termőhelyeinek, dűlőinek egyedi karakterét. Prémium boraik elsősorban azoknak az igényes borfogyasztóknak készültek, akik a mindennapokban is az értéket keresik. Emellett a prémium borok között olyan tételeket is találni, amelyeknek bizony ott a helyük az ünnepi asztalokon is. Kivételes zamatosságuk, mélységük és eleganciájuk erre predesztinálja ezeket a borokat.

Néhány borfogyasztói vélemény, a sok közül, amit kaptak a 20 év során, és amire különösen büszkék:
...“Én a Hilltop borokon nőttem fel. Ezeken a friss, üde, illatos borokon keresztül szerettem meg azt
a csodát, amit bornak hívnak.”
...”Nekem a Hilltop a biztonság, a bizalom, a megbízhatóság. Ritkán csalódom. Ezért, ha biztosan jó
napot akarok magamnak, Hilltop bort veszek.”

Rendezés: