Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Bujdosó Borok - Bujdosó Pincészet - Bujdosó Ferenc

Balatonlellén 3 generáció dolgozik, hogy boros palackba zárják nekünk a nyarat: "A Balaton déli partján, a változatos Somogyi-dombság legszebb dűlőinViszipusztától a holládi Bari-hegyig gondozzuk az ültetvényeinket. A szőlőben és a pincében a család három generációja dolgozik azért, hogy a szőlőből eredő, gyümölcsös zamatokat minél teljesebb formájukban megőrizzük a borokban. A balatoni nyarat zárjuk palackba."       
Szőlőterületek: 
Dél-Balaton partján, a területek kétharmada fehér szőlő, egyharmada vörös
Legfontosabb szőlőfajták: rajnai rizling, zöld veltelini, királyleányka, szürkebarát, olaszrizling
Egyéb szőlőfajták: chardonnay, Irsai Olivér, sauvignon blanc, merlot, cabernet sauvignon, cabernet franc, kékfrankos, pinot noir

Bujdosó borok - Bujdosó Pincészet - Balatoni borvidék

Rendezés:

Bujdosó Csomó Sauvignon Blanc 2023 (0,75l)

Raktáron
1.740 Ft

Bujdosó Kapitány Irsai Olivér 2023 (0,75l)

Raktáron
1.890 Ft

Bujdosó Csomó Sauvignon Blanc 2022 (0,75l)

Raktáron
1.740 Ft

Bujdosó Ibituba Cabernet Sauvignon 2017 (0,75l)

Raktáron
5.750 Ft

Bujdosó Kalóz Kékfrankos 2021 (0,75l)

Raktáron
2.595 Ft

Bujdósó Katamarán Cuvée 2020 (0,75l)

Raktáron
2.695 Ft

Bujdosó Kokas Merlot Válogatás 2017 (0,75l)

Raktáron
7.650 Ft

Bujdósó Katamarán Cuvée 2019 (0,75l)

Raktáron
2.695 Ft

Bujdosó Balatonboglári Torony 2022 (0,75l)

Raktáron
1.740 Ft

Bujdosó Balatonboglári Torony 2023 (0,75l)

Raktáron
1.740 Ft
Bujdosó Pincészet borcsaládjai és azok tagjai az alábbiak:
Matróz: Itt a fajták gyümölcsös karakterének kiemelése az elsődleges, tartályos erjesztéssel és érleléssel készülnek, csavarzáras palackokba kerülnek. 
Bor-család tagjaiKapitány Irsai Olivér, Horgony Chardonnay, Sextáns Rajnai Rizlinge, Csomó Sauvignon Blanc, Iránytű Szürkebarát, Torony Olaszrizling, Kormány Sárga Muskotály, Mentőöv Rosé, Sirály Merlot.
Kormány: Komoly beltartalom jellemzi ezeket a borokat, részben hordós érlelésűek, az első kettő két fajta házasításával készülő cuvée, a Kalóz egy gyümölcsös kékfrankos.
Bor-család tagjaiCirkáló, Katamarán, Kalóz kékfrankos
Klasszikus: válogatott alapanyagból készüllő borok, magasabb minőségű házasításokkal, hordós érlelést is alkalmazva.
Bor-család tagjai: Nemere, Sirocco, Tramontána