Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Van feljebb, Pátzay Pinot Rosé –– Arany Berlinben

Van feljebb, Pátzay Pinot Rosé –– Arany Berlinben

Úgy tűnik van feljebb a Pátzay Prémium Pinot Noir rosénak. Idén a Berliner Wein Trophy versenyen aranyat kapott, folytatva évek óta tartó sikersorozatát. Ez egyértelműen 90 pont fölötti értékelést jelent.

A Pátzay Prémium Pinot Noir Rosé 2018 és 2019 is a legjobb magyar rosé lett a nagy rosé teszten. Roséjuk valóban egy új kategóriát teremtett, könnyed eleganciájával a magyar gyümölcsös, jó savú rosék csúcsán van.  A 2020 talán még erre is rátett egy lapáttal. Tudjuk a nemzetközi rosé stílus nem ilyen, máshol sokkal nehezebb, érleltebb rosékat készítenek és ezért egy nagyobb nemzetközi borversenyen nem könnyű ezzel a stílussal aranyat nyerni. Nem is ontják néhány üdítő kivétellel  a rosék az aranyakat. A magyar termelők számára piaci szempontból a Berlini Verseny az egyik legfontosabb. Saját kategóriájában ez a világ legnagyobb borversenye és a kereskedők és fogyasztók nagy figyelmet szentelnek neki, mert erősen befolyásolja a jövőbeli fogyasztási trendeket.

A Pátzay Pinot Noir rosé ezúttal ezt a versenyt is meghódította. A Berliner Wein Trophy-n aranyat kapott. Az ilyen versenyeken az arany egyértelműen 90 pont fölötti értékelést jelent, ami a magyar roséknak hatalmas elismerés. Reméljük, hogy a nyugat-európai fogyasztók a jövőben a magyar stílusú rosék irányába fordulnak. A magyar fogyasztók már egyértelműen megtették. A Pátzay rosé a legnépszerűbb rosénk a webshopon. A képen látható másfél literes magnum palacknál kevés jobb party ajándék van. Egy ilyen gyönyörűséggel érkezni egy bulira tuti népszerűség.

 

Gratulálunk szép sikerükhöz!

 

Kupa-Kovács