Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Menü

Legjobb prosecco: Bottega Gold Prosecco - Kívül belül csodálatos

A Bottega Gold proseccoja elsőre lenyűgöz mindenkit. Tökéletes arany palástja révén elegáns és szemet gyönyörködtető. Ennek ellenére igazi vérbeli Prosecco, ami Olaszország legjobb pezsgős régiójából származik. Akik ajándékba vették és nem kóstolták meg, bánhatják. Sokan gondoljuk úgy, hogy ilyen szép külsővel belül már mindegy milyen ital van. A Bottegánál azonban máshogy gondolkodnak. Nekik a minőség és a külcsín egyformán fontos. Mint egy szép költemény olyan pezsgőket készítenek, talán nem véletlenül van egy olyan proseccojuk is, aminek a Költők Proseccoja a neve.

Idén év vége előtt, amikor mindenki a pezsgőkre figyel két díjjal ismerték el a gyönyörű külső mögötti beltartalmat. A The Champagne & Sparkling Wine Vilgábajnokságon aranyérmet kapott a Bottega Gold, az IWC Awards-on pedig bronz érmet a Bottega Gold és a Költők proseccoja - a Poeti Prosecco DOC Brut is.

 

A hír a legjobbkor érkezett, az évnek abban a szakaszában, amikor a legtöbb pezsgőt isszuk. Itt az alkalom, hogy a Szilveszteri buliba vigyünk néhány kívül belül tökéletes italt. Ehhez most mi 10% extra kedvezményt adunk a törzsvásárlói kedvezményeink felett.

Aranyra fel!

Tartalomhoz tartozó címkék: ajandek Bottega prosecco