Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Minden, ami a nyárhoz kell!: Pátzay rozé és egy strandlepedő!

Minden, ami a nyárhoz kell!: Pátzay rozé és egy strandlepedő!

Ki mondta, hogy a nyárhoz a jó időn, a Balatonon és az ország egyik legjobb rozéján kívül kell más is? Hát a Pátzay Borbirtok, amely most 12 üveg Pátzay Prémium Pinot Noir Rozé vásárlása estén egy fürdőlepedőt ad ajándékba.

 

Egy fantasztikus látomás bontakozott ki a múlt héten a szemünk előtt, amikor a Pátzay Borbirtok értesített bennünket új akciójukról. Fekszünk egy balatoni strandon, a gyönyörű, nyári napsütésben. Kezünkben borospohár, benne a nap sugaraitól megcsillanó jéghideg rozé. Mellettünk egy jeges vödör, benne 12 üveg Pátzay Pinot Noir Prémium Rozé, amin csak úgy szikrázik a napsütés. (Jó nagy vödör, hogy beleférjen mind a 12). Az egész strand minket néz irigykedve, körülöttünk állnak és csorgatják a nyálukat, láthatóan mindannyian a borunkra pályáznak. Ráadásul nem a földön fekszünk, hanem alattunk egy vadiúj strandlepedő, amit a borhoz kaptunk ajándékba. Kicsit félünk, hogy ránk rontanak és elveszik az értékeinket (a borra és a fürdőlepedőre gondolunk). Ekkor zihálva felriadtunk.

Minek adna valaki egy strandlepedőt ajándékba az ország egyik legjobb rozéjához, ami a borkereskedés három legsikeresebb terméke között van és minden évben nemzetközi díjakat nyer s kétszer választották az év legjobb rozéjának? – kérdezzük.

Hát nyár és akció! – jön a válasz.

Jó, jó, de hát tavaly is már augusztusban elfogyott az összes Pátzay prémium rozé, mert jó és népszerű, aki megkóstolja biztosan újra vesz belőle. – akadékoskodunk tovább.

Ez van és kész! Csak írjátok meg, mert itt vannak a fürdőlepedők. Nagyok, puhák és szépek és a vevők biztosan örülnek neki.

Jó, jó dörmögünk az orrunk alatt. Tényleg jobb 12 szuper bor és egy fürdőlepedő, mint csak a bor. A bor egyébként tényleg fantasztikus idén is. A Pátzay birtok a pinot rozét egy új szintre emelte. Ők voltak az elsők, akik bemutatták, hogy a Balaton és ez a fajta együtt sokkal élvezhetőbb rozét ad, mint a hagyományos kékfrankos. Kedvesebb, gyümölcsösebb, nem közhelyes és savai ennek ellenére lenyűgöző, ami egy rozénál nagyon-nagyon-nagyon fontos. A bort ugyan kár fröccsnek inni, ahhoz túl jó, de nem köveznek meg senkit, aki megpróbálja és nem fog csalódni. 

Szóval a konklúzió: aki imádja a Pátzay Prémium Pinot Rozét, az most vegyen belőle, mert egy nagy, puha és szép fürdőlepedőt is kap ajándékba hozzá 12 vásárlása esetén. És, ha már a Balatonnál jár, mindenképpen látogasson el a pincészetbe, Badacsonyba!

 

Kupa-Kovács

Tartalomhoz tartozó címkék: Pátzay borbirtok rosé rozé