Mitől lesz egy speciálisan magyar termék, egy pálinka világszínvonalú? A választ bármelyik Márton és Lányai pálinka palackjában megtalálhatjuk. Az üvegben találkozik a pálinkafőzés mestereinek tudása,a szakma szeretete, a válogatott gyümölcsök és más alapanyagok....de nem utolsó sorban a töretlen kísérletező kedv. Márton János1991 óta szenvedélyének tekinti a pálinkák és a különbözőgyümölcspárlatok készítését. Igazi mesterhez híven évről évretökéletesebbre csiszolja termékeit, melyek minőségét többtucat hazai és nemzetközi díj fémjelez. Olyan új ízek fűződneka nevéhez, mint a málna pálinka, vagy az irsai olivér szőlőpálinka.A Márton és Lányai igazi családi manufaktúra - a szó legnemesebbértelmében - pálinkáinak egyedi ízei és páratlan minőségeszimbolizálja, mit jelent a világszínvonal a párlatok, a pálinkák világában.