Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Termékek Menü

Portugália Mesterkurzus

Tokajban vagy a Douro folyó völgyében készülnek-e a jobb édesborok? Tényleg melyik volt előbb? Csak vörösbor készül ott? 
Mit igyunk a szárított tőkehalhoz és mennyit jelent a hagyomány?
Portugália több okból, például bortermelési szempontból is jó összehasonlítási alap Magyarország számára.
Ezt járjuk körül Szik Mátyással következő mesterkurzusán, ahol persze remek borokat is bemutat, mi pedig kóstolunk majd.

Időpont: 2019. Május 31. 18:00
Helyszín: Veritas Dohány 1074 Bp. Dohány utca 58.
Részvételi díj: 6000ft /fő
Jelentkezés: szebelledisz@borkereskedes.hu

Rendezés:
Nézet: