Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Kávé ajándék, Tea akció! Készüljünk a szeptemberi reggelekre – Nem akarok hős lenni

Kávé ajándék, Tea akció! Készüljünk a szeptemberi reggelekre – Nem akarok hős lenni

Hallottunk legendákat olyan hősökről, akik a nyári szünet végével úgy indulnak reggel munkába vagy viszik a gyereket, hogy nem isznak előtte sem egy forró teát vagy kávét. Akik nem tudnak, vagy nem akarnak ilyen hősök lenni, azoknak segít ez az akció.

A nyaralás és nyár legfájdalmasabb pontja, amikor véget ér. Ezt a fájdalmat tovább fokozza szeptember elseje, amikor elindul az iskola és véglegesen visszatérnek azok a hétköznapok, amik aztán hellyel közzel júniusig tartanak. Elindulnak az unalmas dugók, a reggeli rohanások, a korai kelés. Vannak persze hősök, akiknek ez meg sem kottyan. Ők üdén frissen vágnak neki minden reggelnek, mintha éppen az esküvőjükre indulnának.

Én nem ilyen vagyok. Talán sokan értik, mire gondolok, amikor a zombi szót használom. Azt gondolom nem vagyok egyedül. Az emberek azon tömegébe tartozom, akik nem tudják elképzelni, hogy egy meleg tea vagy egy (esetleg kettő) jó kávé nélkül el tudok indulni reggel. A fájó gondolat, hogy félálomban araszolgatok a dugóban az iskoláig kávé nélkül olyan félelmetes, hogy nem merem megkockáztatni.

Hozzá kell tennem, hogyha mernék, akkor sem akarnék hős lenni. Egyszerűen szeretem a kávét, amikor nyár van és sehova nem hajt a kötelesség, akkor is pont annyit iszom, mint ősszel. A hős szerepet meghagyom másnak. Az olasz kávé kellemes kesernyéssége nem csak azért kell, mert fel akarok ébredni. Egyszerűen jó. Szükségem van rá, mert ugyan a pénz nem boldogít, de a kávé igen. A kávé nélküli hősök ugyan kemények, mint a Vasember, de sokat veszítenek.

Azoknak, akik velem együtt nem akarnak hősök lenni, most egy kávé és tea akcióval segítünk. Ceyloni teáink közül, amit a Dilmah biztosít 20% kedvezményt adunk egyes termékekre, Igazi olasz kávénk, amit a Mauro hagyományos dél-olasz pörkölőből kapunk, speciális ajánlatok keretében ajándékként adunk! Nézzétek meg, induljon jól az ősz!

 

 

Kupa-Kovács

Tartalomhoz tartozó címkék: Dilmah tea mauro