Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Francia sztárok a Foci EB-re – Passzold be a nappalidba

Francia sztárok a Foci EB-re – Passzold be a nappalidba

A Foci Eb egyik esélyese a francia csapat, amiben ismert világsztárok játszanak. Mi is összeállítottunk egy csapatot a francia világsztárokból, akcióval! Tökéletesek a meccsekhez vagy a nélkül is.

La Chablisienne Petit Chablis "Pas si Petit" 2019 (0,75l)

A Chablis a világ legismertebb Chardonnay szőlőből készült bora. Burgundia azon területéről származik, ami Chablisnak neveznek. A Petit Chablis könnyedebb, frissebb, ami nagyon jól illik a nagy meleghez.

M.Chapoutier St. Peray LD Hongrie Blanc AOC 2016 (0,75l)

Nem győzöm hangsúlyozni, hogy az M. Chapoutier a világ legtöbb száz pontos borával rendelkező borászat és a 4. legértékesebb francia borbrand. A Rhone völgy legfontosabb termelője. Ez bora Marsanne szőlőfajtából készült, amelyet 40 éves ültetvényeken szüreteltek. Robert Parker 92 pontra értékelte a bor. A pörkölt illatok mellett, ánizs, méz és édeskömény is felfedezhető benne.

Pommery Royal Blue Sky Champagne (0,75l)

A Pommery a presztízs házak egyik legrégebbije. Ő alkotta meg a Brut champagnet és az elsők között készített jégkockával ihatót, a Royal Blue Sky-t. Amely egyesíti a Champagne élményt a nyár hangulatával.

Brimoncourt Brut Rosé Champagne (0,75l)

A legtöbb Champagne ugyan fehér, de vöröszőlőt is használnak készítésekor, ami közben teljesen elveszti vöröszőlős illatvilágát. A rosé Champagne azonban megmutatja ezek szamócás, málnás illatát.

 

Kupa-Kovács

Tartalomhoz tartozó címkék: Francia bor Franciaország