Weboldalunk is használ Cookie-t a minőségi kiszolgálás érdekében! 
Jóváhagyom a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

 

Megértettem

Borászati kémia alapjai - Borkóstoló - 2024.04.25. CSÜTÖRTÖK 18:00-19:30

Borászati kémia alapjai - Borkóstoló - 2024.04.25. CSÜTÖRTÖK 18:00-19:30
Borkóstoló: Borászati kémia alapjai - Borkóstoló
Helyszín: Veritas Dohány Budapest, Dohány u. 58, 1074
Időpont:  2024. április 25. CSÜTÖRTÖK 18:00-19:30

Hogyan születik a bor? Milyen folyamatokon megy keresztül és mi köze ennek a kémiához?
Szőlőtől a borospohárig milyen folyamatok zajlanak le és minek a hatására?

Milyen lehetőségek vannak a borkészítési eljárás befolyásolására?
Hogyan épül fel a bor? Mitől függ a savasság mértéke? Mikor és mennyi cukor marad a borokban és miért?
Ehhez hasonló kérdésekre válaszol nekünk Ádám Ottó egy szuper borsor kóstolójának segítségével.

Bemutatót tartja:                                              Ádám Ottó Mihály

                                                    

Tervezett kóstolósorunk:                   
  Bollinger Champagne - Bollinger Special Cuvee Brut Champagne 
Thummerer Pincészet - Thummerer Egri Csillag 2023
  Mazzei Borászat - Mazzei Belguardo Vermentino 2022
  Haraszthy Pincészet - Haraszthy Prémium Chardonnay 2020
  Takler Borbirtok - Takler Szenta-hegyi Cabernet franc 2018
  Vesztergombi Borászat - Vesztergombi Szekszárdi Csaba Cuvée 2020
  Bottega Pincészet - Bottega Brunello di Montalcino DOCG 2018

 

Részvételi díj: 8.000 Ft/fő melyből 2000 Ft levásárolható a Veritas Dohány utcai borboltjában a kóstolón bemutatott italok vásárlásakor! Vizet és pékárut biztosítunk, melyet a kóstolójegy ára tartalmaz.

Jegyek korlátozott számban kaphatóak!

Jegyvásárláshoz klikkelj ide!

Szeretettel várunk!

A változtatás jogát fenntartjuk.

Jelentkezni e-mailen is tudtok: dohany@borkereskedes.hu