November 29.-én este 18:30-as kezdéssel várunk mindenkit szeretettel. A fogások közt elhangzik majd néhány jó story a könyvből Gerner Csaba színművész tolmácsolásában és érdekes információk a borokról Tibortól.
Íme, a menü és a borsor:
Kecskesajtos quiche, menta, cukkini
Új-Zéland
Yealands Sauvignon Blanc 2022
Csirkemell carpaccio, gyömbér, pomelo
Dél-Afrika
Stellenrust Chenin Blanc 2023
Pisztráng, barna vajas hollandi mártás, zöldalma
Kalifornia
Francis Coppola Diamond Chardonnay 2020
Kacsaragu, olíva, padlizsántócsni
Ausztrália
Yellow tail Syrah 2022
„Melegszendvics” házi molnárkán, szarvas csevap, kéksajt
Argentína
Trapiche Medalla Malbec 2021
Desszert
Fekete ribizlis pohárdesszert, étcsokoládé, bazsalikom
Chile
Errazuriz Max Cabernet Sauvignon 2019
A menü ára a borsorral együtt 24.300. Ft / fő
Asztalfoglalás a +36 30 265 9688 telefonszámon.
Kérjük, hogy pontosan érkezzetek az eseményre.