Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Borhűtő - Liebherr WKr 1811 Vinidor hűtő

Liebherr
369.990 Ft
Menny.:db
369.990 Ft
Cikkszám: lieb-1811
Elérhetőség: Raktáron
Nem értékelt
A bortároló szekrények borospincéhez hasonló körülményeket biztosítanak. A készülékek belső terében állandó hőmérséklet uralkodik. A hőmérséklet igény szerint +5°C és +20°C között állítható be. A bortároló szekrények ideálisak a hosszú távú bortárolásra, a borok érlelésére. A készülékek ugyanakkor a beállított hőmérséklettől függően nagyobb bormennyiség fogyasztási hőmérsékleten történő tárolására is alkalmasak. A Liebherr GrandCru és Vinothek modellszériákon belül különböző méretű, eltérő funkcionalitású osztott hőmérsékletű borszekrényeket is találunk.
Menny.:db

Jellemzők és paraméterek

Ajtóriasztó
Az ajtóriasztó hangjelzéssel figyelmeztet, ha az ajtó több mint 60 másodpercig nyitva marad, ezzel óvva az élelmiszer épségét.
Gyermekzár
A gyermekzárat úgy programoztuk, hogy megakadályozza a készülék véletlen kikapcsolását. A MagicEye kijelzőn piktogram jelzi, ha a gyermekzár aktív.

Megfordítható ajtópántok

A készülékeket a gyárból jobb oldali zsanérozással szállítjuk. A megfordítható sarokpántok révén azonban bárhol optimálisan használhatók.

Aktívszenes szűrő

A környezeti szagok és illatanyagok befolyásolhatják a huzamosabban tárolt borok minőségét. A bortároló szekrényben tökéletes légminőséget biztosít a könnyen cserélhető FreshAir aktívszenes szűrő.

Rezgésmentes tárolás

A legkisebb rezgés, rázkódás is megzavarhatja a bor érési folyamatát, megakadályozhatja a tanninok leülepedését. Az összes borszekrényben egyedi fejlesztésű, különösen csekély rezgésű kompresszorokat alkalmazunk, így biztosítva optimális bortárolási körülményeket.

Külső méretek (Ma./Szé./Mé.) 89 / 60 / 61,3 cm
0,75 l-es bordói palackok maximális száma 66

Hőmérsékletzónák 1

Szabályozható hűtő körfolyamatok 1

Energiahatékonysági osztály E

A hálózatba kapcsolási megoldás -

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!