Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Stílusos Fehér Borcsomag - A verzió

16.860 Ft
16.015 Ft
Kedvezmény: 5%
Menny.:db

Leírás

A csomag tartalma:

Trapiche Oak Cask Chardonnay (0,75l)
Pátzay Prémium Chardonnay (0,75l)
Sauska Furmint (0,75l)
Kvaszinger Tokaji Sárgamuskotály (0,75l)
Serpens Tokaj Dry (0,75l)
Simonsig Chenin Blanc 2019 (0,75l)

16.860 Ft
16.015 Ft
Kedvezmény: 5%

Borcsomag, mely különleges fehérborokból áll. Vagány, elegáns fehérborok, nem mindennapi borválogatás!

Trapiche Oak Cask Chardonnay 
Az egyik legnépszerűbb újvilági Argentín fehérbor kínálatunkban. Vastag olajos Chardonnay barrique jegyekkel. Vaníliás illatával azonnal megragadja a fogyasztót. Hihetetlen ár/érték arányú bor egy több, mint száz éves pincészettől, amelyet 2019-ben a világ legjobb újvilági pincészetének választottak. A Veritas kizárólagosan képviseli Magyarországon. 

Pátzay Prémium Chardonnay 
Egy különleges Chardonnay, ami hordóban erjedt 14-16 Celsius fok között. Nagy testű olajos, vaníliás, amit ritkán találunk meg magyar borokban, de egyúttal igazi badacsonyi szép savakkal és a vulkánikus talaj jellegzetességeivel.  Úgy tűnik a Chardonnay megtalálta helyét Badacsonyban. Londonban ezüstérmet kapott az IWC borversenyen.

Sauska Furmint 
A Sauska pincészet egyre nagyobb elismerésre tesz szert tokaji boraival is. Gyönyörű stílusú furmint igazi tokaji, de közben nemzetközi bor. Gyümölcsös, harmonikus, de benne Tokaj ásványossága is. Kedves jól érthető és jól fogyasztható bor.

Kvaszinger Tokaji Sárgamuskotály 
Rendkívül szerethető bor, ami már az első pillanatban megnyer, erőteljes bodzás illatával. Olyan bor, ami tökéletes a tavaszi nyári estékre és akár az Új-Zélandi Sauvignon Blanc borokkal is felveheti a versenyt, rendkívül komplex illatával és elegáns savaival.

Serpens Tokaj Dry 
A három fő Tokaji fajta házasítása Furmintot 65%-Hárslevelűt 25%-Sárgamuskotályt 10% arányban és két terület a Bodrogolaszi Somos és a Sárospataki, a Királyhegy dűlő termése. Jól iható kedves, friss bor, amiben a gyümölcsösség dominál, kellemes üde savakkal.

Simonsig Chenin Blanc 2019 
A Chenin Blanc Dél-Afrika ikonikus szőlőfajtája. A világ vezető termelője belőle és itt teljesedett ki a szőlő, ami szinte önálló fajtává vált. A Simonsig bora nemzetközileg ismert és elismert. Olyan különleges jegyek fedezhetők fel benne, az almás-körtés jegyeken túl, mint a mandarin, sáfrány, gyömbér, kamilla. 

Nem értékelt
Menny.:db

Jellemzők és paraméterek

A csomag tartalma:

Trapiche Oak Cask Chardonnay (0,75l)
Pátzay Prémium Chardonnay (0,75l)
Sauska Furmint (0,75l)
Kvaszinger Tokaji Sárgamuskotály (0,75l)
Serpens Tokaj Dry (0,75l)
Simonsig Chenin Blanc 2019 (0,75l)

Egyebek Csomagajánlat

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!