Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Aperitivo Bepi Tosolini - A tavaszi esték ezzel indulnak - Most proseccoval akcióban

2022. 04. 25. 12:05:02
Aperitivo Bepi Tosolini - A tavaszi esték ezzel indulnak - Most proseccoval akcióban

Az utóbbi évtized egyik legtrendibb olasz itala egy narancssárgás-pirosas egyszerű koktél volt, amibe proseccot tettek és hozzá a kicsit kesernyés Aperitivot, vagy Aperolt. Sokan esküsznek rá, hogy ennél nincs jobb ital vacsora előtt a tavaszi nyári időszakban, a Dolce Vita ezzel kezdődik. Főleg, ha szépen süt a nap. A Veritas által képviselt Bepi Tosolini gyönyörű Aperitivo itala ezentúl Magyarországon is elérhető. A neve magáért beszél: Dolce Vita

A Bepi Tosolinit már jól ismerik fogyasztóink különleges italairól és nemzetközi sikereiről. Most egy olyan italt hozott el Magyarországra, ami eddig nálunk nem volt kapható. Ennek és egy jó prosecconak a segítségével, amiből nagy választék kapható nálunk mindenki elkészítheti az olasz tengerpartok kedvelt italát, amit aperitivonak, vagy máshol aperolnak neveznek. Az titkos olasz recept alapján készült különlegesség, gyógyfüveket tartalmaz alacsony alkohol tartalmú narancsos ital. Már az üvegben gyönyörű a színe, ami a proseccoval a pohárban még jobban mutat. Ezzel elkészíthetjük saját aperitivonkat egy kis friss narancsot hozzáadva. Mágikus keveréket készíthetünk a gyógyfüvek kesernyésségével és a narancs ízével, ami mindenki levesz a lábáról anélkül, hogy sokat kellene inni belőle.            

Próbáld ki a Dolce Vita spritzet: Rakd színültig a poharad jéggel, adj hozzá három rész proseccot, két rész Aperitivot és egy narancsszeletet. Nem fogod megbánni. 

Most két prosecco-s csomagban is kínáljuk akcióban!

Kupa-Kovács