ENGLISH  |  BELÉPÉS  |  REGISZTRÁCIÓ
innen jött: http://borkereskedes.hu/
NYITÓLAP   VÁSÁRLÁSI ÉS SZÁLLÍTÁSI FELTÉTELEK   ADATVÉDELEM
ÜGYFÉLSZOLGÁLAT
ADATVÉDELEM
Világ Borai Kft. Adatkezelési nyilvántartási száma: NAIH-63010/2013.
Az adatvédelem az alábbi szabályozás szerint érvényes minden esetben, kivéve, ha Ön és a Világ Borai Kft. között létrejött egyéb szerződés ettől eltérően nem rendelkezik.

A www.borkereskedes.hu internetes áruházban Ön szabadon válogathat termékeink, szolgáltatásink között, ehhez semmilyen személyes adatát nem szükséges megadnia. Személyes adatait csak akkor szükséges megadnia, és azt is csak önként az Ön döntése alapján, ha rendszerünkbe regisztrál, illetve vásárol. Amennyiben rendszeres időközönként hírlevet szeretne tőlünk kapni, abban az esetben a Hírlevél feliratkozásnál megadhatja e-mail címét. Ebben az esetben e-mail címét kizárólag a Világ Borai Kft. használja fel, és kizárólag hírlevél küldés céljából.
Amennyiben Ön nem kíván e-mailben semmilyen információt kapni a Világ Borai Kft.-től, abban az esetben ezen igényét bármikor közölheti ügyfélszolgálatunk felé és kérésének megfelelően hírlevél listánkról eltávolítjuk az Ön által megadott e-mail címet.


Az Ön által a www.borkereskedes.hu internetes áruházban önként megadott személyes adatokra a vásárlási tranzakciók lebonyolítása céljából van szükségünk. Az adatokat elektronikus formátumban tároljuk, azokkal nem élünk vissza, nem értékesítjük, adjuk bérbe harmadik személynek. A vásárlási tranzakciókban résztvevő felek a személyes adatoknak csak azon részéhez férhetnek hozzá, amely szükséges az Ön által megvásárolt termék vagy szolgáltatás teljesítéséhez. Minden a vásárlási tranzakciókban résztvevő Felet arra kötelezünk, hogy tartsa be a Világ Borai Kft. által a vásárlói felé vállalt titoktartási és adatvédelmi szabályokat. Az Ön által megadott személyes adatokat csak abban az esetben kell kiadjuk harmadik személynek vagy félnek, ha minket arra törvény kötelez.
A webáruházban való regisztrációval Ön hozzájárul, hogy a személyes adatait (Név, Cégnév, szállítási és számlázási cím, telefonszám) továbbítjuk a szállítást végző és/vagy személyes átvételt biztosító cégnek.
Nem célunk, de üzletpolitikai megfontolások miatt előfordul, hogy egyéb internetes oldalakra vezető hivatkozásokat helyezünk el a www.borstudio.hu oldalon. A felelősséget nem tudjuk, és nem is vállaljuk ezen internetes oldalak tartalmáért vagy titokvédelmi előírásaikért.

Az internetes oldal látogatások során használt sütiket ('cookies'), azaz kisméretű fájlokat, azért mentjük el az Ön által a látogatáshoz használt számítógépen, hogy Önt a következő látogatás során azonosítani tudjuk és így megkönnyítsük az oldalon történő böngészést.

A www.borkereskedes.hu internetes áruház folyamatos fejlesztése, új termékek és szolgáltatások bevezetése a Világ Borai Kft. fő célja. Ehhez fontos, hogy folyamatosan elemezzük az oldal látogatottsági adatait, amelyet az ingyenes hozzáférésű Google Analytics analitikai szoftver segítségével végzünk. Elemezzük például a látogatottsági adatokat, az oldalról történő visszafordulási adatokat, az oldal letöltések számát, a leggyakrabban látogatott oldalakat.
A Google Analytics rendszerben az ön személyes adatai nem szerepelnek, sőt az egyes látogatókat sem tudjuk beazonosítani. A látogatás tényét és annak paramétereit elemezzük, de a látogató személye ismeretlen marad. Jelenleg nem gyűjtünk és elemzünk vásárlói szokásokra vonatkozó információkat, nem értékesítünk semmilyen formában szerverünkön tárolt napló file-okat, ügyféladatokat, vagy személyes információt senkinek, beleértve azokat, amelyek a www.borkereskedes.hu oldalhoz hivatkozásokkal kapcsolódnak vagy azon hirdetnek.

Törvényileg kötelezve vagyunk, hogy a 18 éven aluli korosztályból származó vásárlókat ne szolgáljuk ki, ezt a regisztráció folyamán szűrjük. Erről a vásárlói körről információkat nem gyűjtünk és semmilyen formában nem értékesítünk harmadik személy, vagy fél számára.

A www.borkereskedes.hu oldalon Ön által megadott személyes adatokat Ön bármikor módosíthatja, az oldalra történő belépés után az „Adataim” menüpont alatt. Amennyiben elfelejtette jelszavát, azt az oldalon történő jelzése („Elfelejtette jelszavát?”) alapján, az Ön által a regisztráció során megadott e-mail címre újra elküldjük Önnek.

A Világ Borai Kft. fenntartja a jogot, hogy az itt közzétett szabályzatot bármikor módosítsa, de kötelezi magát, hogy erről a www.borkereskedes.hu oldalon tájékoztatja tisztelt Vásárlóit.
Kérjük, a regisztráció előtt és a vásárlási tranzakciók során is tájékozódjon a személyes adatok védelmére és kezelésének szabályaira vonatkozó előírásainkról.

Amennyiben bármilyen kérdése, vagy észrevétele merülne fel a személyes adatok használatával, kezelésével kapcsolatban, kérjük keresse ügyfélszolgálatunkat:

Világ Borai Kft. Ügyfélszolgálat
Tel: +36 1 341-0646

E-mail: ugyfelszolgalat@borkereskedes.hu
Web: www.borkereskedes.hu/index.php?site=vasarlasi_szallitasi_feltetelek


IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE
IRATKOZZ FEL ÉS ÉRTESÜLJ ELSŐ KÉZBŐL A BOROK VILÁGÁRÓL, ÚJDONSÁGAINKRÓL, ÉRDEKESSÉGEINKRŐL
FELIRATKOZOM
ÚJDONSÁGOK
Hungaria Furmint (0,75 l)
Ez a tokaji Furmint a Hungaria kilencedik limitált pezsgője. A 18 hónapos palackos erjesztésnek és érlelésnek köszönhetően a fajtára jellemző körtés aromákhoz érlelt ízjegyek és apró, finom buborékok milliói csatlakoznak.
2 305 FT
KOSÁRBA
0
0
Hordó  
hordó fekete pont
hordó fekete pont
hordó fekete pont
hordó fekete pont
hordó fekete pont
hordó fekete pont
hordó fekete pont
hordó fekete pont
hordó fekete pont
hordó fekete pont
pezsgo ételajánlat:
pezsgo karaktere:
Könnyű
Testes
slider jelző
piros jelző
Száraz
Édes
slider jelző
piros jelző
sauvignon blanc rose
Vylyan Villányi Rosé 2017 (0,75 l)
Kóstolása minden érzékszervünket kényezteti: szép színében el-gyönyörködünk, egzotikus illatától jókedvre derülünk. Szájban üde, gömbölyű, gyümölcsös és szomjoltó, újabb és újabb kortyot kíván…
1 585 FT
KOSÁRBA
4
0
Hordó  
hordó fekete pont
hordó fekete pont
hordó fekete pont
hordó fekete pont
hordó fekete pont
hordó fekete pont
hordó fekete pont
hordó fekete pont
hordó fekete pont
hordó fekete pont
bor ételajánlat:
bor karaktere:
Könnyű
Testes
slider jelző
piros jelző
Száraz
Édes
slider jelző
piros jelző
Vylyan Villányi Bogyólé 2017 (0,75 l)
A BOGYÓLÉ, a villányi lankák „bozsoléja”, az évjárat első vörösbora a franciaországi Beaujolais Nouveau [bozsolé] borkészítési hagyományait követve készül. Maga a bor a bogyón belül születik, majd robban életre. Erre utal a „Bogyólé” elnevezés is. Tipikus újboros, kirobbanó (piros bogyós, puncsos, banános) karakterét mélyebb gyümölcsös, például fekete ribizlis jegyek is gazdagítják, s a megszokottnál teltebb, hosszabb a korty. Zamatos, élénk, vidám, itatja magát és jókedvre derít.
 1 945 FT 
-10%
1 750 FT
KOSÁRBA
2
3
Hordó  
hordó fekete pont
hordó fekete pont
hordó fekete pont
hordó fekete pont
hordó fekete pont
hordó fekete pont
hordó fekete pont
hordó fekete pont
hordó fekete pont
hordó fekete pont
zweigelt, portugieser
bor ételajánlat:
bor karaktere:
Könnyű
Testes
slider jelző
piros jelző
Száraz
Édes
slider jelző
piros jelző
sauvignon blanc rose
Varsányi Rosé (Egri Kékfrankos-Merlot Rosé) 2016 (0,75 l)
A 2016. évi Országos Miklós napi borverseny aranyérmes bora! Egy rosénál talán furcsa ilyet kijelenteni de ez a Kékfrankos-Merlot rosé mindenképpen egy komoly elgondolkodtató bor. A Kékfrankos adja a testet, míg a Merlot a bársonyosságot biztosítja.
1 195 FT
KOSÁRBA
0
0
Hordó  
hordó fekete pont
hordó fekete pont
hordó fekete pont
hordó fekete pont
hordó fekete pont
hordó fekete pont
hordó fekete pont
hordó fekete pont
hordó fekete pont
hordó fekete pont
Kékfrankos, Merlot
bor ételajánlat: saláták, halak, fehérhúsú ételek
bor karaktere: Komoly és elegáns
Könnyű
Testes
slider jelző
piros jelző
Száraz
Édes
slider jelző
piros jelző
riesling fehér
Clarendelle Blanc 2015 (0,75 l)
Clarendelle Blanc reflektál a Domaine Clarence Dillion fehér bor apró, kiegyensúlyozott szerkezetére. Jellemzi jeles kuzinja teljes összetettsége és rejtélye. A Clarendelle Blanc tökéletes házasítása két hagyományos szőlőfajtának, a Sémillonnak és a Sauvignon Blancnak, valamint a Muscadelle.nek bizonyos években.
5 964 FT
KOSÁRBA
4
2
Hordó  
hordó piros pont
hordó piros pont
hordó piros pont
hordó fekete pont
hordó fekete pont
hordó fekete pont
hordó fekete pont
hordó fekete pont
hordó fekete pont
hordó fekete pont
bor ételajánlat:
bor karaktere:
Könnyű
Testes
slider jelző
piros jelző
Száraz
Édes
slider jelző
piros jelző
Patricius Tokaji GIORGIO gyöngyözőbor 2016 (0,75 l)
Elbűvölő gyümölcsös, virágos illat, lendületes savak és az apró buborékok teszik komplex élménnyé ezt a könnyedre hangolt gyöngyözőbort. Meleg nyári esték, kötetlen baráti beszélgetések kiváló kísérője.
2 080 FT
KOSÁRBA
5
5
Hordó  
hordó fekete pont
hordó fekete pont
hordó fekete pont
hordó fekete pont
hordó fekete pont
hordó fekete pont
hordó fekete pont
hordó fekete pont
hordó fekete pont
hordó fekete pont
Furmint és Sárgamuskotály
pezsgo ételajánlat:
pezsgo karaktere:
Könnyű
Testes
slider jelző
piros jelző
Száraz
Édes
slider jelző
piros jelző
sauvignon blanc fehér
Yealands Estate Peter Yealands Sauvignon Blanc 2016 (0,75 l)
A pincészet alapítója, Peter Yealands álma az volt, hogy megalkossa a világ legkörnyezetbarátabb borait. Eredményei bizonyítják, hogy a fenntarthatóság együtt jár a tartós és jó minőséggel. A tulajdonos nevét viselő Sauvignon Blanc maracuja és guava érett jegyeit hordozza, melyet gyógynövények valamint fekete ribizli egészít ki. A szájpadláson érett gyümölcsös jegyeket és citrust érezhetünk, amelyet hosszú ásványos lecsengés tesz harmonikussá. Ennek a bornak személyisége van! Meg egy aranyérme, melyet a Decanter World Wine Awards 2017 nemzetközi zsűrije ítélt meg.
3 575 FT
KOSÁRBA
0
0
Hordó  
hordó fekete pont
hordó fekete pont
hordó fekete pont
hordó fekete pont
hordó fekete pont
hordó fekete pont
hordó fekete pont
hordó fekete pont
hordó fekete pont
hordó fekete pont
Sauvignon Blanc
bor ételajánlat: Önmagában is kitűnő választás!
bor karaktere: Illatbomba a megfelelő tartalommal
Könnyű
Testes
slider jelző
piros jelző
Száraz
Édes
slider jelző
piros jelző
burgundy fehér
M.Chapoutier Grand Ferrage Rose 2016, Cotes de Provence AOC(0,75 l)
Színe nagyon elegáns halvány rózsaszín. Illatában intenzív komplex aromák fedezhetők fel, mint a citrusfélék és a grapefruit. Szájban gazdag, hosszú és bársonyos lecsengés kombinációja amely olyan frissességgel párosul amelyből egy korty sosem elég. Érlelése öt hónapig történt koracél tartályban.
3 275 FT
KOSÁRBA
0
0
Hordó  
hordó fekete pont
hordó fekete pont
hordó fekete pont
hordó fekete pont
hordó fekete pont
hordó fekete pont
hordó fekete pont
hordó fekete pont
hordó fekete pont
hordó fekete pont
Grenache noir, Cinsault, Syrah, Rolle
bor ételajánlat: Fehér húsú ételek, tengeri halak
bor karaktere:
Könnyű
Testes
slider jelző
piros jelző
Száraz
Édes
slider jelző
piros jelző
Grappa Amaro Tosolini (0,7 l)
A fekete cseresznye erőteljes, különleges dominanciájával, az érett narancs és a mediterrán fűszerek harmóniájával hódító grappa alapú likőr aperitifként vagy koktél alapként garantáltan a vendégek kedvence lesz.
10 345 FT
KOSÁRBA
Grappa Fragola Spezieria (0,7 l)
Verona zamatos epreivel találkozhatunk teljes életnagyságban ebben a törköly alapú likőrben, mely édes ízével tökéletesen passzol desszertekhez, illetve remek alapanyaga számos koktélnak.Igazi eperbomba.
10 845 FT
KOSÁRBA
Grappa I Legni Rovere ajándékdobozzal (0,5 l)
Magyarul tölgyerdő. Nevéhez méltán hű tölgyfa hordóban érlelt grappa különlegesség, harmonikusan lágy, vaníliás árnyaltsággal. Kifinomult, olasz eleganciával készített ajándékdobozban.
12 010 FT
KOSÁRBA
DOHÁNY
SZŐLŐKERT
KONTÉNER
ÜZENJ NEKÜNK
A fejlődésnek sok variációja létezik, mi mindenre nyitottak vagyunk...
NÉV
EMAIL
KÜLDÉS
KERESSE AZ IN VINO VERITAS BORKERESKEDÉST A KÖZÖSSÉGI OLDALAKON IS!
bankkártyás fizetés
Kártyás fizetés szolgáltatója
Tájékoztató a bankkártyás fizetésről
Gyakran feltett kérdések (GYFK)
Elfogadott kártyák:
© 2014 IN VINO VERITAS BORKERESKEDÉS
X
1 DB CHATEAU LES TEMPLIEERS LALANDE DE POMEROL A KOSÁRBA KERÜLT!
VÁSÁRLÁS FOLYTATÁSA
MEGRENDELÉS