ENGLISH  |  BELÉPÉS  |  REGISZTRÁCIÓ
innen jött: http://borkereskedes.hu/
NYITÓLAP jobbra nyíl TERMÉK jobbra nyíl Márton és Lányai Furmint Szőlőpálinka (0,35 l)
Márton és Lányai Furmint Szőlőpálinka (0,35 l)
AZ ÉLMÉNY
ADATOK
JEGYZET
Több mint tíz éve, hogy a pálinkafőzde forradalmat robbantott az "Irsai Olivér szőlőpálinkájukkal". Meggyőződésük, hogy a Tokaji borvidékről származó furmint szőlőből általuk készített "Márton és lányai furmint szőlőpálinka" hasonló sikerek várományosa. Nem véletlenül, hiszen az Irsai ugyanúgy magyar szőlő mint a furmint. Pálinka is, furmint is. Vagyis Hungarikum a négyzeten.
PALACK ÁR
7 050 FT
LITER ÁR
20 143 FT
STÍLUS

Márton és Lányai Furmint Szőlőpálinka

furmint
KOSÁRBA TESZEM
ÉTEL
TERMELŐ
ORSZÁG
RÉGIÓ
PALACK MÉRETE
350ml
TOVÁBBI AJÁNLATAINK
Márton és Lányai Debr-i Musk. Szilva (0,35 l)
A pálinkát a viszonylag ritka debreceni muskotályos szilvából készítették, félévig eperfa hordóban érlelték. Az eredmény a klasszikus szilvapálinkával ellentétben, egy könnyed, nagyon gyümölcsös, nagyon szilvapálinka.
7 050 FT
KOSÁRBA
Márton és Lányai Vilmoskörte pálinka (0,35 l)
A pálinkák közül a legnehezebb jó vilmoskörte pálinkát készíteni. Több éves kísérletezés után úgy érezte a lepárló, hogy nekik ez sikerült. A körte hazájában – Nagykanizsán - válogatott gyümölcsből készítették ezt a számunkra is meglepő illatú és zamatú vilmoskörte pálinkát.
7 050 FT
KOSÁRBA
0
0
Hordó  
hordó fekete pont
hordó fekete pont
hordó fekete pont
hordó fekete pont
hordó fekete pont
hordó fekete pont
hordó fekete pont
hordó fekete pont
hordó fekete pont
hordó fekete pont
bor ételajánlat:
bor karaktere:
Könnyű
Testes
slider jelző
piros jelző
Száraz
Édes
slider jelző
piros jelző
Márton és Lányai GOLD Irsai Olivér Törköly (0,7 l)
2015. Quintessence Pálinkaverseny aranyérem és Champion díj
17 645 FT
KOSÁRBA
Márton és Lányai Vackor Vadkörte pálinka (0,35 l)
E vadpárlat kóstolgatásakor meg lehet érteni, mit áldoztak be a vadgyümölcsök ízéből, illatából a nemesítők, amikor szárazság-, fagytűrő, rezisztens tulajdonságokat, erényeket nemesítettek ki. A lepárló vadkörtebort készít, ebből desztillálják ezt a könnyű, kevésbé vadízű párlatot.
8 230 FT
KOSÁRBA
Márton és Lányai I.O. szőlőpálinka (0,35 l)
A lepárlónak kedve támadt a gyümölcs ízét és illatát magába záró, mindenki által felismerhető, rendkívüli minőségű pálinkát készíteni. Így született meg a dél-balatoni termőtájon termelt „Irsai Olivér” szőlőből készült szőlőpálinka, mely megőrizte a fajta kirobbanó illatát és átütő zamatát. Büszkén mondhatják, hogy az Irsai Olivér szőlőpálinkánkat a fogyasztóközönség és a szakma is a szőlőpálinkák etalonjának tekinti, mely már számos díjban és elismerésben részesült (2006., 2008. és 2009. évi DESTILLATA nemzetközi versenyen az „ÉV PÁLINKÁJA" díjat nyerte el)
7 050 FT
KOSÁRBA
Márton és Lányai GOLD Irsai Olivér Szőlő (0,7 l)
A lepárlónak kedve támadt a gyümölcs ízét és illatát magába záró, mindenki által felismerhető, rendkívüli minőségű pálinkát készíteni. Így született meg a dél-balatoni termőtájon termelt „Irsai Olivér” szőlőből készült szőlőpálinka, mely megőrizte a fajta kirobbanó illatát és átütő zamatát. Büszkén mondhatják, hogy az Irsai Olivér szőlőpálinkánkat a fogyasztóközönség és a szakma is a szőlőpálinkák etalonjának tekinti, mely már számos díjban és elismerésben részesült (2006., 2008. és 2009. évi DESTILLATA nemzetközi versenyen az „ÉV PÁLINKÁJA" díjat nyerte el)
17 645 FT
KOSÁRBA
Márton és Lányai Birspálinka (0,35 l)
A birsalma az a gyümölcs, amit magában nem fogyasztunk, de ha a polcra tesszük, illatával betölti az egész szobát. Ezt használtuk ki a pálinka készítésénél is: ízében, illatában nagyon meghatározó italt kaptunk. A Kecskemét környékéről származó gyümölcsöt szeletelés után préseljük, a mustot kierjesztjük, és a birsalma bort pároljuk le. Az eredmény egy könnyű, légies birsalma pálinka.
8 230 FT
KOSÁRBA
Márton és Lányai  Magyar Kajszibarack (0,35 l)
A magyar pálinka hírnevét ez alapozta meg, amikor annak idején elvitték Angliába. A magyar kajszi, mint gyümölcs a legkényesebb, de mint alapanyag a legjobb. Az ebből készült pálinkának pedig komplex, gyönyörű íze van. A gyümölcsök közt a magyar kajszi a királynő: ebből a legjobb a lekvár és ebből a legjobb a pálinka is!
7 893 FT
KOSÁRBA
Márton és Lányai Málnapálinka (0,35 l)
14 115 FT
KOSÁRBA
0
0
Hordó  
hordó fekete pont
hordó fekete pont
hordó fekete pont
hordó fekete pont
hordó fekete pont
hordó fekete pont
hordó fekete pont
hordó fekete pont
hordó fekete pont
hordó fekete pont
bor ételajánlat:
bor karaktere:
Könnyű
Testes
slider jelző
piros jelző
Száraz
Édes
slider jelző
piros jelző
Márton és Lányai Sárgamuskotály törkölypálinka (0,35 l)
A sárgamuskotály törkölypálinkát a tokaji borvidékről származó törkölyből erjesztették, és az olasz grappa főzés technológiáját alkalmazva desztillálták. Az olaszok tornyos főzéssel készítik 8 tányéron, a lepárlói 6 tányéron főzi. A kellemetlen aromákat ezzel az eljárással ki tudják szűrni, így lágyítják a pálinkát. Egyéves tölgyfahordós érlelést követően palackozzák.
7 050 FT
KOSÁRBA
Márton és Lányai GOLD Vilmoskörte (0,7 l)
2015 Destillata aranyérem 2015. Champion díj Quintessence Pálinkaverseny
17 645 FT
KOSÁRBA
Márton és Lányai Mézes Ágyas Konyakos Cigánymeggy
Vezető íz a cigánymeggy pálinka, háttér íznek – a konyakos meggy íz kombinációját adaptálva – 10 éves érlelésű borpárlatot használják.
8 230 FT
KOSÁRBA
Márton és Lányai GOLD Gurulós Málna (0,7 l)
2016. Destillata aranyérem, 2016. Champion díj Quintessence Pálinkaverseny
31 770 FT
KOSÁRBA
Márton és Lányai Hagymási Ördögcsepp (0,35 l)
A Medoc, Pinot Noir és Cabernet Franc szőlőszemeket a kocsánytól elválasztották, majd enyhe nyomással megroppantották. Az így keletkezett szőlőcefrét kierjesztették és több hétig érlelték. Ezután az egész anyagot lepárolták. Végül egyszer töltött aszús tölgyfahordóban érlelték.
7 050 FT
KOSÁRBA
Márton és Lányai Cigánymeggy pálinka (0,35 l)
A sokféle meggy közül a cigánymeggy adja a legszebb pálinkát. Nem véletlenül, divatos íz lett. Bátorságot vettünk megmérettetni magunkat, és Nagykanizsán termelt „késői szüretelésű", lekvárnak való gyümölcsből készítettük e pálinkát. CIGÁNYMEGGY PÁLINKA - BRONZ 2012. DESTILLATA, Ausztria Cigánymeggy pálinka - EZÜST 2011, DESTILLATA, Ausztria Cigánymeggy pálinka - EZÜST érem 2010, HUNDESZT Országos Pálinkaverseny
7 050 FT
KOSÁRBA
bal nyíl
jobb nyíl
DOHÁNY
SZŐLŐKERT
KONTÉNER
ÜZENJ NEKÜNK
A fejlődésnek sok variációja létezik, mi mindenre nyitottak vagyunk...
NÉV
EMAIL
KÜLDÉS
KERESSE AZ IN VINO VERITAS BORKERESKEDÉST A KÖZÖSSÉGI OLDALAKON IS!
bankkártyás fizetés
Kártyás fizetés szolgáltatója
Tájékoztató a bankkártyás fizetésről
Gyakran feltett kérdések (GYFK)
Elfogadott kártyák:
© 2014 IN VINO VERITAS BORKERESKEDÉS
X
1 DB CHATEAU LES TEMPLIEERS LALANDE DE POMEROL A KOSÁRBA KERÜLT!
VÁSÁRLÁS FOLYTATÁSA
MEGRENDELÉS