ENGLISH  |  BELÉPÉS  |  REGISZTRÁCIÓ
innen jött: http://borkereskedes.hu/
NYITÓLAP  

MAGAZIN

KERESÉS:
KERESÉS
AJÁNLÓ ARCHÍVUM
2017
2016
2015
HÍRLEVÉL ARCHÍVUM
2017
Árpád Dupla Ágyas
A termékcsalád nevének eredete maga az előállítási eljárásból adódik. Az alap pálinkát kétféle pálinka házasításából nyerjük. A házasítást követően a 80% alkoholtartalmú alap pálinkát külön-külön kétféle gyümölcságyon érleljük minimum 12 hónapig. Első ütemben friss gyümölcsön kb. 6 hónapig, majd a kellő szín, íz és édesség elérését követően áthelyezzük aszalványra az ízek lekerekítése érdekében. Így a Dupla pálinkák íze kissé édeskés, esetleg savanykás, de nem tartalmaz hozzáadott cukrot csak a pálinka által a gyümölcsből kivonatolt szőlő és gyümölcscukrot, gyümölcs savakat, színeket. A Dupla Ágyas pálinkák meghatározó színét, ízét, édességét a gyümölcsökből kivonatolt alkotóknak köszönheti, amely évjáratonként eltérő lehet.

Ágyas pálinka duplán ágyazva az Árpád Pálinka egyedi fejlesztése. A pálinkák desztilláláshoz literenként minimum 12 kg gyümölcsöt használunk fel és még további 6 kg aszalt és friss gyümölcsöt az ágyazáshoz. Ezzel a technológiával sikerült a napjaink közkedvelt íz világú ágyas pálinkáknál megszokott lágy, krémes, gyümölcsös íz világot még tovább fokozni, és egy páratlan íz világú ágyas pálinkát megalkotni.

A terméket a gyártás végén óvatosan szűrjük, ennek ellenére hosszabb ideig történő mozdulatlanság esetén a gyümölcsrostok leülepednek a palack aljára. Ebből kifolyólag a termék címkéjén feltüntetésre került a „SZŰRETLEN” szó és a „SZŰRETLEN pálinka” jelző.
Árpád Dupla Ágyas Szilva Pálinka (0,5 l, 60%)
Az alap pálinkát kétféle pálinka házasításából nyerjük. A házasítást követően a 80% alkoholtartalmú alap pálinkát külön-külön kétféle gyümölcságyon érleljük minimum 12 hónapig. Első ütemben friss gyümölcsön kb. 6 hónapig, majd a kellő szín, íz és édesség elérését követően áthelyezzük aszalványra az ízek lekerekítése érdekében. A pálinkák desztilláláshoz literenként minimum 12 kg gyümölcsöt használunk fel és még további 6 kg aszalt és friss gyümölcsöt az ágyazáshoz. Ezzel a technológiával sikerült a napjaink közkedvelt íz világú ágyas pálinkáknál megszokott lágy, krémes, gyümölcsös íz világot még tovább fokozni, és egy páratlan íz világú ágyas pálinkát megalkotni.
8 147 FT
KOSÁRBA
Árpád Dupla Ágyas Meggy Pálinka (0,5 l, 60%)
Az alap pálinkát kétféle pálinka házasításából nyerjük. A házasítást követően a 80% alkoholtartalmú alap pálinkát külön-külön kétféle gyümölcságyon érleljük minimum 12 hónapig. Első ütemben friss gyümölcsön kb. 6 hónapig, majd a kellő szín, íz és édesség elérését követően áthelyezzük aszalványra az ízek lekerekítése érdekében. A pálinkák desztilláláshoz literenként minimum 12 kg gyümölcsöt használunk fel és még további 6 kg aszalt és friss gyümölcsöt az ágyazáshoz. Ezzel a technológiával sikerült a napjaink közkedvelt íz világú ágyas pálinkáknál megszokott lágy, krémes, gyümölcsös íz világot még tovább fokozni, és egy páratlan íz világú ágyas pálinkát megalkotni.
8 147 FT
KOSÁRBA
Árpád Dupla Ágyas Körte Pálinka(0,5 l, 60%)
Az alap pálinkát kétféle pálinka házasításából nyerjük. A házasítást követően a 80% alkoholtartalmú alap pálinkát külön-külön kétféle gyümölcságyon érleljük minimum 12 hónapig. Első ütemben friss gyümölcsön kb. 6 hónapig, majd a kellő szín, íz és édesség elérését követően áthelyezzük aszalványra az ízek lekerekítése érdekében. A pálinkák desztilláláshoz literenként minimum 12 kg gyümölcsöt használunk fel és még további 6 kg aszalt és friss gyümölcsöt az ágyazáshoz. Ezzel a technológiával sikerült a napjaink közkedvelt íz világú ágyas pálinkáknál megszokott lágy, krémes, gyümölcsös íz világot még tovább fokozni, és egy páratlan íz világú ágyas pálinkát megalkotni.
8 147 FT
KOSÁRBA
Árpád Dupla Ágyas Barack Pálinka (0,5 l, 60%)
Az alap pálinkát kétféle pálinka házasításából nyerjük. A házasítást követően a 80% alkoholtartalmú alap pálinkát külön-külön kétféle gyümölcságyon érleljük minimum 12 hónapig. Első ütemben friss gyümölcsön kb. 6 hónapig, majd a kellő szín, íz és édesség elérését követően áthelyezzük aszalványra az ízek lekerekítése érdekében. A pálinkák desztilláláshoz literenként minimum 12 kg gyümölcsöt használunk fel és még további 6 kg aszalt és friss gyümölcsöt az ágyazáshoz. Ezzel a technológiával sikerült a napjaink közkedvelt íz világú ágyas pálinkáknál megszokott lágy, krémes, gyümölcsös íz világot még tovább fokozni, és egy páratlan íz világú ágyas pálinkát megalkotni.
8 147 FT
KOSÁRBA
ÚJDONSÁGOK
sauvignon blanc rose
Vylyan Villányi Rosé 2017 (0,75 l)
Kóstolása minden érzékszervünket kényezteti: szép színében el-gyönyörködünk, egzotikus illatától jókedvre derülünk. Szájban üde, gömbölyű, gyümölcsös és szomjoltó, újabb és újabb kortyot kíván…
1 585 FT
KOSÁRBA
4
0
Hordó  
hordó fekete pont
hordó fekete pont
hordó fekete pont
hordó fekete pont
hordó fekete pont
hordó fekete pont
hordó fekete pont
hordó fekete pont
hordó fekete pont
hordó fekete pont
bor ételajánlat:
bor karaktere:
Könnyű
Testes
slider jelző
piros jelző
Száraz
Édes
slider jelző
piros jelző
Hungaria Furmint (0,75 l)
Ez a tokaji Furmint a Hungaria kilencedik limitált pezsgője. A 18 hónapos palackos erjesztésnek és érlelésnek köszönhetően a fajtára jellemző körtés aromákhoz érlelt ízjegyek és apró, finom buborékok milliói csatlakoznak.
2 305 FT
KOSÁRBA
0
0
Hordó  
hordó fekete pont
hordó fekete pont
hordó fekete pont
hordó fekete pont
hordó fekete pont
hordó fekete pont
hordó fekete pont
hordó fekete pont
hordó fekete pont
hordó fekete pont
pezsgo ételajánlat:
pezsgo karaktere:
Könnyű
Testes
slider jelző
piros jelző
Száraz
Édes
slider jelző
piros jelző
sauvignon blanc rose
Varsányi Rosé (Egri Kékfrankos-Merlot Rosé) 2016 (0,75 l)
A 2016. évi Országos Miklós napi borverseny aranyérmes bora! Egy rosénál talán furcsa ilyet kijelenteni de ez a Kékfrankos-Merlot rosé mindenképpen egy komoly elgondolkodtató bor. A Kékfrankos adja a testet, míg a Merlot a bársonyosságot biztosítja.
1 195 FT
KOSÁRBA
0
0
Hordó  
hordó fekete pont
hordó fekete pont
hordó fekete pont
hordó fekete pont
hordó fekete pont
hordó fekete pont
hordó fekete pont
hordó fekete pont
hordó fekete pont
hordó fekete pont
Kékfrankos, Merlot
bor ételajánlat: saláták, halak, fehérhúsú ételek
bor karaktere: Komoly és elegáns
Könnyű
Testes
slider jelző
piros jelző
Száraz
Édes
slider jelző
piros jelző
Patricius Tokaji GIORGIO gyöngyözőbor 2016 (0,75 l)
Elbűvölő gyümölcsös, virágos illat, lendületes savak és az apró buborékok teszik komplex élménnyé ezt a könnyedre hangolt gyöngyözőbort. Meleg nyári esték, kötetlen baráti beszélgetések kiváló kísérője.
2 080 FT
KOSÁRBA
5
5
Hordó  
hordó fekete pont
hordó fekete pont
hordó fekete pont
hordó fekete pont
hordó fekete pont
hordó fekete pont
hordó fekete pont
hordó fekete pont
hordó fekete pont
hordó fekete pont
Furmint és Sárgamuskotály
pezsgo ételajánlat:
pezsgo karaktere:
Könnyű
Testes
slider jelző
piros jelző
Száraz
Édes
slider jelző
piros jelző
riesling fehér
Clarendelle Blanc 2015 (0,75 l)
Clarendelle Blanc reflektál a Domaine Clarence Dillion fehér bor apró, kiegyensúlyozott szerkezetére. Jellemzi jeles kuzinja teljes összetettsége és rejtélye. A Clarendelle Blanc tökéletes házasítása két hagyományos szőlőfajtának, a Sémillonnak és a Sauvignon Blancnak, valamint a Muscadelle.nek bizonyos években.
5 964 FT
KOSÁRBA
4
2
Hordó  
hordó piros pont
hordó piros pont
hordó piros pont
hordó fekete pont
hordó fekete pont
hordó fekete pont
hordó fekete pont
hordó fekete pont
hordó fekete pont
hordó fekete pont
bor ételajánlat:
bor karaktere:
Könnyű
Testes
slider jelző
piros jelző
Száraz
Édes
slider jelző
piros jelző
burgundy fehér
M.Chapoutier Grand Ferrage Rose 2016, Cotes de Provence AOC(0,75 l)
Színe nagyon elegáns halvány rózsaszín. Illatában intenzív komplex aromák fedezhetők fel, mint a citrusfélék és a grapefruit. Szájban gazdag, hosszú és bársonyos lecsengés kombinációja amely olyan frissességgel párosul amelyből egy korty sosem elég. Érlelése öt hónapig történt koracél tartályban.
3 275 FT
KOSÁRBA
0
0
Hordó  
hordó fekete pont
hordó fekete pont
hordó fekete pont
hordó fekete pont
hordó fekete pont
hordó fekete pont
hordó fekete pont
hordó fekete pont
hordó fekete pont
hordó fekete pont
Grenache noir, Cinsault, Syrah, Rolle
bor ételajánlat: Fehér húsú ételek, tengeri halak
bor karaktere:
Könnyű
Testes
slider jelző
piros jelző
Száraz
Édes
slider jelző
piros jelző
Grappa Amaro Tosolini (0,7 l)
A fekete cseresznye erőteljes, különleges dominanciájával, az érett narancs és a mediterrán fűszerek harmóniájával hódító grappa alapú likőr aperitifként vagy koktél alapként garantáltan a vendégek kedvence lesz.
10 345 FT
KOSÁRBA
Grappa Fragola Spezieria (0,7 l)
Verona zamatos epreivel találkozhatunk teljes életnagyságban ebben a törköly alapú likőrben, mely édes ízével tökéletesen passzol desszertekhez, illetve remek alapanyaga számos koktélnak.Igazi eperbomba.
10 845 FT
KOSÁRBA
Grappa I Legni Rovere ajándékdobozzal (0,5 l)
Magyarul tölgyerdő. Nevéhez méltán hű tölgyfa hordóban érlelt grappa különlegesség, harmonikusan lágy, vaníliás árnyaltsággal. Kifinomult, olasz eleganciával készített ajándékdobozban.
12 010 FT
KOSÁRBA
DOHÁNY
SZŐLŐKERT
KONTÉNER
ÜZENJ NEKÜNK
A fejlődésnek sok variációja létezik, mi mindenre nyitottak vagyunk...
NÉV
EMAIL
KÜLDÉS
KERESSE AZ IN VINO VERITAS BORKERESKEDÉST A KÖZÖSSÉGI OLDALAKON IS!
bankkártyás fizetés
Kártyás fizetés szolgáltatója
Tájékoztató a bankkártyás fizetésről
Gyakran feltett kérdések (GYFK)
Elfogadott kártyák:
© 2014 IN VINO VERITAS BORKERESKEDÉS
X
1 DB CHATEAU LES TEMPLIEERS LALANDE DE POMEROL A KOSÁRBA KERÜLT!
VÁSÁRLÁS FOLYTATÁSA
MEGRENDELÉS