Nyíl
KERESŐ

Törköly pálinkák

A törkölypálinka szőlőből készülő, emésztést segítő, étkezés után kis mennyiségben fogyasztott szeszesital, az egyik legrégebbi pálinkafajta.
Törkölynek nevezzük a szőlő feldolgozása után a présben visszamaradó, növényi részekből álló anyagot. Az időjárástól, a fajtától és a feldolgozás módjától függően 15-30 % törköly keletkezik borkészítés során, ebből készül a törkölypálinka. Korábban az egyik leggyakoribb pálinkafajta volt.



Keresés

Letölthető bor árlista (xls)

Kosár

A kosár üres  

Hírlevél


Amennyiben elsőként szeretne értesülni akcióinkról, új termékeinkről és egyéb hasznos információkról, kérjük iratkozzon fel hírlevelünkre!

TOP BOROK

1
2
3

Facebook

design és fejlesztésTrendency Kft.