ENGLISH  |  BELÉPÉS  |  REGISZTRÁCIÓ
innen jött: http://borkereskedes.hu/
NYITÓLAP jobbra nyíl  BOROK
RENDEZÉS
MEGJELENÉS OLDALANKÉNT
KERESETT KIFEJEZÉS

12 v t

 Tűzkő Merlot 2014 (0,75 l)
A tolnai dombok páratlan adottságainak köszönhető ez a tartalmas vörösbor. Mély színű, testes, tanninokban gazdag. Fahordós és palackos érlelés után fejlődik ki rendkívüli zamatgazdagsága, és erdei gyümölcsökre emlékeztető illatvilága.
1 675 FT
KOSÁRBA
5
5
Hordó  
hordó piros pont
hordó piros pont
hordó piros pont
hordó piros pont
hordó piros pont
hordó fekete pont
hordó fekete pont
hordó fekete pont
hordó fekete pont
hordó fekete pont
Merlot
bor ételajánlat:
bor karaktere:
Könnyű
Testes
slider jelző
piros jelző
Száraz
Édes
slider jelző
piros jelző
sauvignon blanc fehér
Alessandro di Camporeale Kaid Sauvignon Blanc 2012
Szalmasárga szín, zöldes reflexekkel. Illatában a tipikus fajtajegyeket hozza, lime, maracuja, grapefruit, levendula és bodzavirág. Szájban friss és elegáns, ami széles struktúrával társul. Intenzív, hosszú lecsengése mandulás kesernyésségbe fordul.
3 890 FT
KOSÁRBA
5
0
Hordó  
hordó piros pont
hordó piros pont
hordó piros pont
hordó piros pont
hordó piros pont
hordó fekete pont
hordó fekete pont
hordó fekete pont
hordó fekete pont
hordó fekete pont
sauvignon blanc
bor ételajánlat: csirke, zöldség, saláta
bor karaktere: gyümölcsös, telt, citrusos
Könnyű
Testes
slider jelző
piros jelző
Száraz
Édes
slider jelző
piros jelző
Árpád Dupla Ágyas Körte Pálinka(0,5 l, 60%)
Az alap pálinkát kétféle pálinka házasításából nyerjük. A házasítást követően a 80% alkoholtartalmú alap pálinkát külön-külön kétféle gyümölcságyon érleljük minimum 12 hónapig. Első ütemben friss gyümölcsön kb. 6 hónapig, majd a kellő szín, íz és édesség elérését követően áthelyezzük aszalványra az ízek lekerekítése érdekében. A pálinkák desztilláláshoz literenként minimum 12 kg gyümölcsöt használunk fel és még további 6 kg aszalt és friss gyümölcsöt az ágyazáshoz. Ezzel a technológiával sikerült a napjaink közkedvelt íz világú ágyas pálinkáknál megszokott lágy, krémes, gyümölcsös íz világot még tovább fokozni, és egy páratlan íz világú ágyas pálinkát megalkotni.
8 450 FT
KOSÁRBA
Árpád Dupla Ágyas Meggy Pálinka (0,5 l, 60%)
Az alap pálinkát kétféle pálinka házasításából nyerjük. A házasítást követően a 80% alkoholtartalmú alap pálinkát külön-külön kétféle gyümölcságyon érleljük minimum 12 hónapig. Első ütemben friss gyümölcsön kb. 6 hónapig, majd a kellő szín, íz és édesség elérését követően áthelyezzük aszalványra az ízek lekerekítése érdekében. A pálinkák desztilláláshoz literenként minimum 12 kg gyümölcsöt használunk fel és még további 6 kg aszalt és friss gyümölcsöt az ágyazáshoz. Ezzel a technológiával sikerült a napjaink közkedvelt íz világú ágyas pálinkáknál megszokott lágy, krémes, gyümölcsös íz világot még tovább fokozni, és egy páratlan íz világú ágyas pálinkát megalkotni.
8 450 FT
KOSÁRBA
Árpád Dupla Ágyas Szilva Pálinka (0,5 l, 60%)
Az alap pálinkát kétféle pálinka házasításából nyerjük. A házasítást követően a 80% alkoholtartalmú alap pálinkát külön-külön kétféle gyümölcságyon érleljük minimum 12 hónapig. Első ütemben friss gyümölcsön kb. 6 hónapig, majd a kellő szín, íz és édesség elérését követően áthelyezzük aszalványra az ízek lekerekítése érdekében. A pálinkák desztilláláshoz literenként minimum 12 kg gyümölcsöt használunk fel és még további 6 kg aszalt és friss gyümölcsöt az ágyazáshoz. Ezzel a technológiával sikerült a napjaink közkedvelt íz világú ágyas pálinkáknál megszokott lágy, krémes, gyümölcsös íz világot még tovább fokozni, és egy páratlan íz világú ágyas pálinkát megalkotni.
8 450 FT
KOSÁRBA
sauvignon blanc rose
Bárdos Mátrai -Pinot Noir Rosé 2017 (0,75 l)
A pohárból piros apró gyümölcsök savanykás – édeskés bűbájoló illata és íze árad. A málna és az eper határán üdén egyensúlyoz. A rusztikusabb Kékfrankos ropogós savait a Pinot Noir selymes eleganciája szelídíti. Évszaktól függően javasolt fogyasztási hőmérséklete: 8 – 10 C°
 1 550 FT 
-13%
1 341 FT
KOSÁRBA
3
3
Hordó  
hordó fekete pont
hordó fekete pont
hordó fekete pont
hordó fekete pont
hordó fekete pont
hordó fekete pont
hordó fekete pont
hordó fekete pont
hordó fekete pont
hordó fekete pont
Pinot Noir
bor ételajánlat:
bor karaktere:
Könnyű
Testes
slider jelző
piros jelző
Száraz
Édes
slider jelző
piros jelző
Bárdos Mátrai Chardonnay 2017 (0,75 l)
A fiatal-még klasszikus értelemben éretlen-chardonnay gyümölcs kavalkádja tömörül a borban, a banán chipstől a friss illatos vilmoskörtén át a nem túl érett ananászig. Valóságos friss illat- és ízparádé. Évszaktól függően javasolt fogyasztási hőmérséklete: 8 – 10 C°
1 550 FT
KOSÁRBA
4
4
Hordó  
hordó fekete pont
hordó fekete pont
hordó fekete pont
hordó fekete pont
hordó fekete pont
hordó fekete pont
hordó fekete pont
hordó fekete pont
hordó fekete pont
hordó fekete pont
bor ételajánlat:
bor karaktere:
Könnyű
Testes
slider jelző
piros jelző
Száraz
Édes
slider jelző
piros jelző
Bárdos Mátrai Irsai Olivér 2017 (0,75 l)
A Manósi dűlő körbe napozott lankáin érlelődött szőlőből készült ez a zöldes-fehér színű, narancsvirágra emlékeztető parfümösen intenzív illatú primőr bor. Harmonikus savtartalmának és a friss muskotály szőlőre emlékeztető ízének köszönhetően 8 C°-on ideális párosítása a szárnyasokból, halakból készült ételeknek.
1 490 FT
KOSÁRBA
1
2
Hordó  
hordó fekete pont
hordó fekete pont
hordó fekete pont
hordó fekete pont
hordó fekete pont
hordó fekete pont
hordó fekete pont
hordó fekete pont
hordó fekete pont
hordó fekete pont
Irsai Olivér
bor ételajánlat:
bor karaktere:
Könnyű
Testes
slider jelző
piros jelző
Száraz
Édes
slider jelző
piros jelző
sauvignon blanc fehér
Bárdos Mátrai Sauvignon Blanc 2017 (0,75 l)
A Manosi dűlő termése ez a tiszta illatában a bodzavirágra, paprikára, fekete ribiszkére emlékeztető jellegzetes intenzív illatú bor. Friss élénk savaival a könnyű hal és szárnyas ételek kiváló kísérőjeként ajánljuk. Évszaktól függően javasolt fogyasztási hőmérséklete: 8 – 10 C°
1 550 FT
KOSÁRBA
1
2
Hordó  
hordó fekete pont
hordó fekete pont
hordó fekete pont
hordó fekete pont
hordó fekete pont
hordó fekete pont
hordó fekete pont
hordó fekete pont
hordó fekete pont
hordó fekete pont
bor ételajánlat:
bor karaktere:
Könnyű
Testes
slider jelző
piros jelző
Száraz
Édes
slider jelző
piros jelző
burgundy vörös
Baron V.T. Gróf Zichy Szekszárdi Merlot 2012 (0,75 l)
A barrique hordós érlelése során kiemelődik a magas cserzőanyag tartalom és a vastag alkoholérzet. Mindemellett az ászok hordó megtartja a gyümölcsöt, amellyel huncut tanninos lecsengést biztosít. Ennek a dualitásnak köszönhetően elnyúló palackérlelésre számíthatunk.
3 625 FT
KOSÁRBA
5
0
Hordó  
hordó piros pont
hordó piros pont
hordó piros pont
hordó piros pont
hordó piros pont
hordó piros pont
hordó fekete pont
hordó fekete pont
hordó fekete pont
hordó fekete pont
Merlot
bor ételajánlat: Vörös húsú ételek, steak húsok, kék sajtok
bor karaktere:
Könnyű
Testes
slider jelző
piros jelző
Száraz
Édes
slider jelző
piros jelző
1   2   3   4   5   6   7   8   
DOHÁNY
SZŐLŐKERT
KONTÉNER
ÜZENJ NEKÜNK
A fejlődésnek sok variációja létezik, mi mindenre nyitottak vagyunk...
NÉV
EMAIL
KÜLDÉS
KERESSE AZ IN VINO VERITAS BORKERESKEDÉST A KÖZÖSSÉGI OLDALAKON IS!
bankkártyás fizetés
Kártyás fizetés szolgáltatója
Tájékoztató a bankkártyás fizetésről
Gyakran feltett kérdések (GYFK)
Elfogadott kártyák:
© 2014 IN VINO VERITAS BORKERESKEDÉS
X
1 DB CHATEAU LES TEMPLIEERS LALANDE DE POMEROL A KOSÁRBA KERÜLT!
VÁSÁRLÁS FOLYTATÁSA
MEGRENDELÉS