ENGLISH  |  BELÉPÉS  |  REGISZTRÁCIÓ
innen jött: http://borkereskedes.hu/
NYITÓLAP jobbra nyíl  BOROK
RENDEZÉS
MEGJELENÉS OLDALANKÉNT
KERESETT KIFEJEZÉS

12 sz

sauvignon blanc fehér
Alessandro di Camporeale Kaid Sauvignon Blanc 2012
Szalmasárga szín, zöldes reflexekkel. Illatában a tipikus fajtajegyeket hozza, lime, maracuja, grapefruit, levendula és bodzavirág. Szájban friss és elegáns, ami széles struktúrával társul. Intenzív, hosszú lecsengése mandulás kesernyésségbe fordul.
3 890 FT
KOSÁRBA
5
0
Hordó  
hordó piros pont
hordó piros pont
hordó piros pont
hordó piros pont
hordó piros pont
hordó fekete pont
hordó fekete pont
hordó fekete pont
hordó fekete pont
hordó fekete pont
sauvignon blanc
bor ételajánlat: csirke, zöldség, saláta
bor karaktere: gyümölcsös, telt, citrusos
Könnyű
Testes
slider jelző
piros jelző
Száraz
Édes
slider jelző
piros jelző
Árpád Dupla Ágyas Körte Pálinka(0,5 l, 60%)
Az alap pálinkát kétféle pálinka házasításából nyerjük. A házasítást követően a 80% alkoholtartalmú alap pálinkát külön-külön kétféle gyümölcságyon érleljük minimum 12 hónapig. Első ütemben friss gyümölcsön kb. 6 hónapig, majd a kellő szín, íz és édesség elérését követően áthelyezzük aszalványra az ízek lekerekítése érdekében. A pálinkák desztilláláshoz literenként minimum 12 kg gyümölcsöt használunk fel és még további 6 kg aszalt és friss gyümölcsöt az ágyazáshoz. Ezzel a technológiával sikerült a napjaink közkedvelt íz világú ágyas pálinkáknál megszokott lágy, krémes, gyümölcsös íz világot még tovább fokozni, és egy páratlan íz világú ágyas pálinkát megalkotni.
8 147 FT
KOSÁRBA
Árpád Dupla Ágyas Meggy Pálinka (0,5 l, 60%)
Az alap pálinkát kétféle pálinka házasításából nyerjük. A házasítást követően a 80% alkoholtartalmú alap pálinkát külön-külön kétféle gyümölcságyon érleljük minimum 12 hónapig. Első ütemben friss gyümölcsön kb. 6 hónapig, majd a kellő szín, íz és édesség elérését követően áthelyezzük aszalványra az ízek lekerekítése érdekében. A pálinkák desztilláláshoz literenként minimum 12 kg gyümölcsöt használunk fel és még további 6 kg aszalt és friss gyümölcsöt az ágyazáshoz. Ezzel a technológiával sikerült a napjaink közkedvelt íz világú ágyas pálinkáknál megszokott lágy, krémes, gyümölcsös íz világot még tovább fokozni, és egy páratlan íz világú ágyas pálinkát megalkotni.
8 147 FT
KOSÁRBA
Árpád Dupla Ágyas Szilva Pálinka (0,5 l, 60%)
Az alap pálinkát kétféle pálinka házasításából nyerjük. A házasítást követően a 80% alkoholtartalmú alap pálinkát külön-külön kétféle gyümölcságyon érleljük minimum 12 hónapig. Első ütemben friss gyümölcsön kb. 6 hónapig, majd a kellő szín, íz és édesség elérését követően áthelyezzük aszalványra az ízek lekerekítése érdekében. A pálinkák desztilláláshoz literenként minimum 12 kg gyümölcsöt használunk fel és még további 6 kg aszalt és friss gyümölcsöt az ágyazáshoz. Ezzel a technológiával sikerült a napjaink közkedvelt íz világú ágyas pálinkáknál megszokott lágy, krémes, gyümölcsös íz világot még tovább fokozni, és egy páratlan íz világú ágyas pálinkát megalkotni.
8 147 FT
KOSÁRBA
cabernet vörös
Bock Villányi Cabernet Sauvignon 2008 (0,5 l)
Világfajta, amely a villányi borvidék dűlőin is a legszebb arcát mutatja. Erjesztést követően, 12 hónapig használt tölgyfahordóban érlelődik.  Sötét intenzitású, mélyvörös színű nagy testű bor. Illatában és ízében erdei gyümölcsök fedezhetők fel. Sok éves érlelési potenciállal bír.
3 265 FT
KOSÁRBA
6
0
Hordó  
hordó piros pont
hordó piros pont
hordó piros pont
hordó piros pont
hordó piros pont
hordó fekete pont
hordó fekete pont
hordó fekete pont
hordó fekete pont
hordó fekete pont
Cabernet Sauvignon
bor ételajánlat: sertés, rizottó, marha
bor karaktere: közepesen telt, gyümölcsös, fűszeres
Könnyű
Testes
slider jelző
piros jelző
Száraz
Édes
slider jelző
piros jelző
cabernet vörös
Bock Villányi Merlot 2008 (0,5 l)
Világfajta, mely otthonosan érzi magát a villányi borvidéken. Különleges évjáratokban kimagasló minőségű, világszínvonalú borok készítésére alkalmas. Az erjesztést követően, 12 hónapos használt hordóban történő érlelés után kerül palackba. Mély, sötétrubin színe mellé, szederre, fekete ribizlire emlékeztető illatok és ízek párosulnak.
3 265 FT
KOSÁRBA
6
0
Hordó  
hordó piros pont
hordó piros pont
hordó piros pont
hordó piros pont
hordó piros pont
hordó fekete pont
hordó fekete pont
hordó fekete pont
hordó fekete pont
hordó fekete pont
Merlot
bor ételajánlat: sertés, rizottó, marha
bor karaktere: közepesen telt, gyümölcsös, fűszeres
Könnyű
Testes
slider jelző
piros jelző
Száraz
Édes
slider jelző
piros jelző
burgundy vörös
Bujdosó Balatonboglári Farkastanya (Cabernet Franc) 2012 (0,75 l)
Cabernet franc dűlő és hordószelekció. Egy palack/tőke terhelés, huszonkét hónap fahordós érlelés. Intenzív illatában erdei bogyós gyümölcsök és fűszerek. Jóban vannak egymással a bor alkotóelemei: teste, finom savai, valamint lekerekedett tannintartalma kerek egésszé áll össze. Ízében ribizke, hecsedli bukkan elő, lecsengése étcsokoládés.
5 000 FT
KOSÁRBA
6
0
Hordó  
hordó piros pont
hordó piros pont
hordó piros pont
hordó piros pont
hordó piros pont
hordó fekete pont
hordó fekete pont
hordó fekete pont
hordó fekete pont
hordó fekete pont
Cabernet Franc
bor ételajánlat: vadhúsok, fűszeres ételek, sajtok
bor karaktere: Finom savak, lekerekedett tanninok
Könnyű
Testes
slider jelző
piros jelző
Száraz
Édes
slider jelző
piros jelző
sauvignon blanc fehér
Bujdosó Balatonboglári Kapitány (Irsai Olivér) 2017 (0,75 l)
Élénk zöld fehér szín, muskotályos, virágos rétre emlékeztető intenzív illat jellemzi. Zamataiban élénk savak és a frissen szedett szőlő jegyei mutatkoznak. A házibulik kihagyhatatlan tartozéka.
1 235 FT
KOSÁRBA
4
4
Hordó  
hordó fekete pont
hordó fekete pont
hordó fekete pont
hordó fekete pont
hordó fekete pont
hordó fekete pont
hordó fekete pont
hordó fekete pont
hordó fekete pont
hordó fekete pont
Irsai Olivér
bor ételajánlat: Halak
bor karaktere:
Könnyű
Testes
slider jelző
piros jelző
Száraz
Édes
slider jelző
piros jelző
sauvignon blanc fehér
Bujdosó Balatonboglári Nemere fehér cuvée 2012 (0,75 l)
5 bor házasságából született különlegesség, finom tölgyfahordós érleléssel. A Chardonnay gyümölcsössége, a Sauvignon Blanc fűszeres frissessége, a Szürkebarát teltsége és pikánssága párosul a Királyleányka kacér illatával, üdeségével. Ez az igazi harmónia
2 885 FT
KOSÁRBA
5
0
Hordó  
hordó piros pont
hordó piros pont
hordó piros pont
hordó piros pont
hordó fekete pont
hordó fekete pont
hordó fekete pont
hordó fekete pont
hordó fekete pont
hordó fekete pont
Chardonnay, Sauvignon Blanc, Szürkebarát, Királyleányka
bor ételajánlat: csirke, tészta, rizottó
bor karaktere: intenzív, komplex, gyümölcsös
Könnyű
Testes
slider jelző
piros jelző
Száraz
Édes
slider jelző
piros jelző
sauvignon blanc rose
Clarendelle Rose 2015 (0,75 l)
Az első prémium rozé bor a Domaine Clarence Dillion történelmében, a Clarendelle rozét a „clairet” (a mai vörösbor elődje) múltja inspirálta. Ez a csúcsminőségű előkelő és finom bor, kiegyensúlyozott és elegáns házasítása a Merlotnak, Cabernet Sauvignonnak és a Cabernet Francnak.
4 469 FT
KOSÁRBA
0
0
Hordó  
hordó fekete pont
hordó fekete pont
hordó fekete pont
hordó fekete pont
hordó fekete pont
hordó fekete pont
hordó fekete pont
hordó fekete pont
hordó fekete pont
hordó fekete pont
Merlot, Cabernet Sauvignon, Cabernet Franc
bor ételajánlat:
bor karaktere:
Könnyű
Testes
slider jelző
piros jelző
Száraz
Édes
slider jelző
piros jelző
1   2   3   4   5   6   7   8   
DOHÁNY
SZŐLŐKERT
KONTÉNER
ÜZENJ NEKÜNK
A fejlődésnek sok variációja létezik, mi mindenre nyitottak vagyunk...
NÉV
EMAIL
KÜLDÉS
KERESSE AZ IN VINO VERITAS BORKERESKEDÉST A KÖZÖSSÉGI OLDALAKON IS!
bankkártyás fizetés
Kártyás fizetés szolgáltatója
Tájékoztató a bankkártyás fizetésről
Gyakran feltett kérdések (GYFK)
Elfogadott kártyák:
© 2014 IN VINO VERITAS BORKERESKEDÉS
X
1 DB CHATEAU LES TEMPLIEERS LALANDE DE POMEROL A KOSÁRBA KERÜLT!
VÁSÁRLÁS FOLYTATÁSA
MEGRENDELÉS