ENGLISH  |  BELÉPÉS  |  REGISZTRÁCIÓ
innen jött: http://borkereskedes.hu/
NYITÓLAP jobbra nyíl  BOROK
RENDEZÉS
MEGJELENÉS OLDALANKÉNT
KERESETT KIFEJEZÉS

12 is

sauvignon blanc fehér
Alessandro di Camporeale Kaid Sauvignon Blanc 2012
Szalmasárga szín, zöldes reflexekkel. Illatában a tipikus fajtajegyeket hozza, lime, maracuja, grapefruit, levendula és bodzavirág. Szájban friss és elegáns, ami széles struktúrával társul. Intenzív, hosszú lecsengése mandulás kesernyésségbe fordul.
3 890 FT
KOSÁRBA
5
0
Hordó  
hordó piros pont
hordó piros pont
hordó piros pont
hordó piros pont
hordó piros pont
hordó fekete pont
hordó fekete pont
hordó fekete pont
hordó fekete pont
hordó fekete pont
sauvignon blanc
bor ételajánlat: csirke, zöldség, saláta
bor karaktere: gyümölcsös, telt, citrusos
Könnyű
Testes
slider jelző
piros jelző
Száraz
Édes
slider jelző
piros jelző
Árpád Dupla Ágyas Körte Pálinka(0,5 l, 60%)
Az alap pálinkát kétféle pálinka házasításából nyerjük. A házasítást követően a 80% alkoholtartalmú alap pálinkát külön-külön kétféle gyümölcságyon érleljük minimum 12 hónapig. Első ütemben friss gyümölcsön kb. 6 hónapig, majd a kellő szín, íz és édesség elérését követően áthelyezzük aszalványra az ízek lekerekítése érdekében. A pálinkák desztilláláshoz literenként minimum 12 kg gyümölcsöt használunk fel és még további 6 kg aszalt és friss gyümölcsöt az ágyazáshoz. Ezzel a technológiával sikerült a napjaink közkedvelt íz világú ágyas pálinkáknál megszokott lágy, krémes, gyümölcsös íz világot még tovább fokozni, és egy páratlan íz világú ágyas pálinkát megalkotni.
8 147 FT
KOSÁRBA
Árpád Dupla Ágyas Meggy Pálinka (0,5 l, 60%)
Az alap pálinkát kétféle pálinka házasításából nyerjük. A házasítást követően a 80% alkoholtartalmú alap pálinkát külön-külön kétféle gyümölcságyon érleljük minimum 12 hónapig. Első ütemben friss gyümölcsön kb. 6 hónapig, majd a kellő szín, íz és édesség elérését követően áthelyezzük aszalványra az ízek lekerekítése érdekében. A pálinkák desztilláláshoz literenként minimum 12 kg gyümölcsöt használunk fel és még további 6 kg aszalt és friss gyümölcsöt az ágyazáshoz. Ezzel a technológiával sikerült a napjaink közkedvelt íz világú ágyas pálinkáknál megszokott lágy, krémes, gyümölcsös íz világot még tovább fokozni, és egy páratlan íz világú ágyas pálinkát megalkotni.
8 147 FT
KOSÁRBA
Árpád Dupla Ágyas Szilva Pálinka (0,5 l, 60%)
Az alap pálinkát kétféle pálinka házasításából nyerjük. A házasítást követően a 80% alkoholtartalmú alap pálinkát külön-külön kétféle gyümölcságyon érleljük minimum 12 hónapig. Első ütemben friss gyümölcsön kb. 6 hónapig, majd a kellő szín, íz és édesség elérését követően áthelyezzük aszalványra az ízek lekerekítése érdekében. A pálinkák desztilláláshoz literenként minimum 12 kg gyümölcsöt használunk fel és még további 6 kg aszalt és friss gyümölcsöt az ágyazáshoz. Ezzel a technológiával sikerült a napjaink közkedvelt íz világú ágyas pálinkáknál megszokott lágy, krémes, gyümölcsös íz világot még tovább fokozni, és egy páratlan íz világú ágyas pálinkát megalkotni.
8 147 FT
KOSÁRBA
sauvignon blanc fehér
Bujdosó Balatonboglári Kapitány (Irsai Olivér) 2017 (0,75 l)
Élénk zöld fehér szín, muskotályos, virágos rétre emlékeztető intenzív illat jellemzi. Zamataiban élénk savak és a frissen szedett szőlő jegyei mutatkoznak. A házibulik kihagyhatatlan tartozéka.
1 235 FT
KOSÁRBA
4
4
Hordó  
hordó fekete pont
hordó fekete pont
hordó fekete pont
hordó fekete pont
hordó fekete pont
hordó fekete pont
hordó fekete pont
hordó fekete pont
hordó fekete pont
hordó fekete pont
Irsai Olivér
bor ételajánlat: Halak
bor karaktere:
Könnyű
Testes
slider jelző
piros jelző
Száraz
Édes
slider jelző
piros jelző
cabernet vörös
Clarendelle Rouge 2012 (0,75 l)
A Clarendelle Rouge az a bor ami több egyensúlyt és eleganciát mutat mint erőt. Ez köszönhető három tradicionális Bordeaux-i szőlőfajta ügyes házasításának (Cabernet Sauvignon, Merlot, és Cabernet Franc) ami egy karakteres borrá teszi finom szerkezettel. Az egymást legjobban kiegészítő fajtákból a borász Domaine Clarence Dillon és csapata egy nagyon kiegyensúlyozott bort tud előállítani.
5 964 FT
KOSÁRBA
7
1
Hordó  
hordó piros pont
hordó piros pont
hordó piros pont
hordó piros pont
hordó piros pont
hordó fekete pont
hordó fekete pont
hordó fekete pont
hordó fekete pont
hordó fekete pont
cabernet sauvignon, merlot, cabernet franc
bor ételajánlat:
bor karaktere:
Könnyű
Testes
slider jelző
piros jelző
Száraz
Édes
slider jelző
piros jelző
burgundy vörös
Demeter Egri XY (Me-C.Fr.-Kfr.) 2012 (0,75 l)
Ennek a titokzatos nevű bornak a színe gyönyörű, telt rubinvörös.Illatában a vörös gyümölcsök után rögtön jön a bors sőt chili, majd fekete csokoládé, kakaóbab, finom szivar… Ízében is mindezeket szépen hozza, kiegészítve finom, de nem túlzó szárazsággal, kellemes krémességgel, épp annyi tanninnal, hogy a férfiasság csorbítatlan legyen.
7 015 FT
KOSÁRBA
0
0
Hordó  
hordó fekete pont
hordó fekete pont
hordó fekete pont
hordó fekete pont
hordó fekete pont
hordó fekete pont
hordó fekete pont
hordó fekete pont
hordó fekete pont
hordó fekete pont
bor ételajánlat:
bor karaktere:
Könnyű
Testes
slider jelző
piros jelző
Száraz
Édes
slider jelző
piros jelző
chardonnay
Fantinel Sant'Helena Chardonnay 2012
Mély szalmasárga szín, illatában alma, frissen sült kenyér és akácméz aromái keverednek. A kortyot a mézes gyümölcsösség határozza meg.
 4 995 FT 
-33%
3 346 FT
KOSÁRBA
3
0
Hordó  
hordó fekete pont
hordó fekete pont
hordó fekete pont
hordó fekete pont
hordó fekete pont
hordó fekete pont
hordó fekete pont
hordó fekete pont
hordó fekete pont
hordó fekete pont
chardonnay
bor ételajánlat: saláta, aperitif, hal
bor karaktere: könnyed, gyümölcsös, lendületes
Könnyű
Testes
slider jelző
piros jelző
Száraz
Édes
slider jelző
piros jelző
cabernet vörös
Francis Coppola Kalifornia Diamond Claret Cabernet S. 2014 (0,75 l)
A Diamond borcsalád zászlóshajója már megjelenésében is igen elegáns. Igen kifinomult, ízében áfonya, feketeribizli és pörkölt kávé jelenik meg. A 2013-as év kimondottan kedvezett a cabernet sauvignonnak, szép egyensúlyú, gazdag íz világú, sűrű és tartalmas bor született.
7 520 FT
KOSÁRBA
6
2
Hordó  
hordó piros pont
hordó piros pont
hordó piros pont
hordó piros pont
hordó piros pont
hordó fekete pont
hordó fekete pont
hordó fekete pont
hordó fekete pont
hordó fekete pont
cabernet sauvignon
bor ételajánlat:
bor karaktere:
Könnyű
Testes
slider jelző
piros jelző
Száraz
Édes
slider jelző
piros jelző
cabernet vörös
Francis Coppola Kalifornia Director's Cabernet Sauvignon 2014 (0,75 l)
Kóstolva fekete ribizli, meggy, szilva, cseresznye, szegfűszeg és a fahordós érlelésnek köszönhető füstös, fekete csokoládés, fűszeres jegyek köszönnek vissza. Kiváló szerkezetű, lendületes, gazdag ízvilágú és koncentrált bor. Kitűnő párost alkot kiadós ételekkel, vörös húsokkal.
7 896 FT
KOSÁRBA
8
2
Hordó  
hordó piros pont
hordó piros pont
hordó piros pont
hordó piros pont
hordó piros pont
hordó piros pont
hordó fekete pont
hordó fekete pont
hordó fekete pont
hordó fekete pont
cabernet sauvignon
bor ételajánlat:
bor karaktere: egyensúly, koncentráltság
Könnyű
Testes
slider jelző
piros jelző
Száraz
Édes
slider jelző
piros jelző
1   2   3   4   5   
DOHÁNY
SZŐLŐKERT
KONTÉNER
ÜZENJ NEKÜNK
A fejlődésnek sok variációja létezik, mi mindenre nyitottak vagyunk...
NÉV
EMAIL
KÜLDÉS
KERESSE AZ IN VINO VERITAS BORKERESKEDÉST A KÖZÖSSÉGI OLDALAKON IS!
bankkártyás fizetés
Kártyás fizetés szolgáltatója
Tájékoztató a bankkártyás fizetésről
Gyakran feltett kérdések (GYFK)
Elfogadott kártyák:
© 2014 IN VINO VERITAS BORKERESKEDÉS
X
1 DB CHATEAU LES TEMPLIEERS LALANDE DE POMEROL A KOSÁRBA KERÜLT!
VÁSÁRLÁS FOLYTATÁSA
MEGRENDELÉS