ENGLISH  |  BELÉPÉS  |  REGISZTRÁCIÓ
innen jött: http://borkereskedes.hu/
NYITÓLAP jobbra nyíl  BOROK
RENDEZÉS
MEGJELENÉS OLDALANKÉNT
KERESETT KIFEJEZÉS

1 8 ol

 Furlan Rosé Spumante Brut
Egyedülálló stílussal megáldott rosé - Prosecco és Manzoni borok adják meg jellegzetes karakterét, köszönhetően az egyedi kísérletezéseknek és a borkészítésben hosszú évek alatt szerzett nagy tapasztalatnak. A széndioxid természetes erjedés során alakul ki (spumante = magas CO2 tartalom). A tartós buborékok és a finom gyöngyözés kifinomultságot és egyben élénkséget adnak a bornak. Kiváló aperitíf és elegáns kísérője lehet halaknak, rákoknak, lágy sajtoknak.
3 625 FT
KOSÁRBA
2
0
Hordó  
hordó fekete pont
hordó fekete pont
hordó fekete pont
hordó fekete pont
hordó fekete pont
hordó fekete pont
hordó fekete pont
hordó fekete pont
hordó fekete pont
hordó fekete pont
pezsgo ételajánlat: fröccs, hal, zöldség
pezsgo karaktere: frissítő, lendületes, gyümölcsös
Könnyű
Testes
slider jelző
piros jelző
Száraz
Édes
slider jelző
piros jelző
sauvignon blanc fehér
Alessandro di Camporeale Kaid Sauvignon Blanc 2012
Szalmasárga szín, zöldes reflexekkel. Illatában a tipikus fajtajegyeket hozza, lime, maracuja, grapefruit, levendula és bodzavirág. Szájban friss és elegáns, ami széles struktúrával társul. Intenzív, hosszú lecsengése mandulás kesernyésségbe fordul.
3 890 FT
KOSÁRBA
5
0
Hordó  
hordó piros pont
hordó piros pont
hordó piros pont
hordó piros pont
hordó piros pont
hordó fekete pont
hordó fekete pont
hordó fekete pont
hordó fekete pont
hordó fekete pont
sauvignon blanc
bor ételajánlat: csirke, zöldség, saláta
bor karaktere: gyümölcsös, telt, citrusos
Könnyű
Testes
slider jelző
piros jelző
Száraz
Édes
slider jelző
piros jelző
burgundy fehér
Alfred Gratien Brut Millésime 1999
Az évjáratos pezsgők esetében az alapborok külön-külön érlelődnek 228 literes tölgyfahordókban, a cuvée-t a másodlagos erjesztés előtt készítik el. A Champagne Alfred Gratien minden évjáratos pezsgőjénél a másodlagos erjesztéshez parafadugót használ, így annak áteresztőképessége lehetővé tesz egy ún. mikro-oxidációt, mely a pezsgő fejlődéséhez szükséges. A kierjedés után az évjáratos pezsgők minimum 7 évig érlelődnek a pincében. Az 1999-es évjáratú brut Alfred Gratien pezsgő kerek, erőteljes és elegáns. Színe világos, csillogó, aranyba hajló reflexekkel. Gyöngyözése hosszantartó, nagyon finom buborékokkal. Gazdag illatában vajas és vaníliás jegyek fedezhetőek fel. Egy friss és elegáns pezsgő, hosszú utóízzel.
 17 341 FT 
-0%
17 340 FT
KOSÁRBA
6
1
Hordó  
hordó piros pont
hordó piros pont
hordó piros pont
hordó fekete pont
hordó fekete pont
hordó fekete pont
hordó fekete pont
hordó fekete pont
hordó fekete pont
hordó fekete pont
chardonnay, pinot meunier, pinot noir
pezsgo ételajánlat: sertés, pulyka, rizottó
pezsgo karaktere: telt, krémes, komplex
Könnyű
Testes
slider jelző
piros jelző
Száraz
Édes
slider jelző
piros jelző
cabernet vörös
Antinori Albis 2004
Cabernet Sauvignon (80%) és Carmenére (20%) házasítás az Antinori család Chilei birtokáról, a Haras De Pirque pincészetéből. Mély vörös szín, gránátos villanásokkal. Sötétbogyósok, csokoládé, dohány, mineralitás. Ebben a borban egyesül a Maipo völgy karaktere az olasz eleganciával.
14 190 FT
KOSÁRBA
8
0
Hordó  
hordó piros pont
hordó piros pont
hordó piros pont
hordó piros pont
hordó piros pont
hordó piros pont
hordó piros pont
hordó piros pont
hordó fekete pont
hordó fekete pont
Cabernet Sauvignon 80% és Carmenére 20%
bor ételajánlat: marha, vad, kemény sajt
bor karaktere: érett, telt, lekerekedett
Könnyű
Testes
slider jelző
piros jelző
Száraz
Édes
slider jelző
piros jelző
Árpád Csabai Házi Szilva (0,5 l)
Testes, mély tónusú szilva illat után, finom lekvárosság érezhető. Szájban hosszantartó élményt nyújtó telt, kiváló, széles karakterű, igazán férfias termék. Alkoholtartalom v/v: 50%
6 248 FT
KOSÁRBA
Árpád Dupla Ágyas Körte (10l)
Elragadóan mély, intenzíven gyümölcsös illatú. Színében aranysárga, textúrájában kissé olajos jellegű. Ízében párhuzamosan fedezzük fel a friss Vilmoskörte, lendületes zamatait és az aszalt gyümölcs selymesen simogató, édes bájosságát. Fantasztikus időutazás...
103 889 FT
KOSÁRBA
Árpád Dupla Ágyas Körte Pálinka(0,5 l, 60%)
Az alap pálinkát kétféle pálinka házasításából nyerjük. A házasítást követően a 80% alkoholtartalmú alap pálinkát külön-külön kétféle gyümölcságyon érleljük minimum 12 hónapig. Első ütemben friss gyümölcsön kb. 6 hónapig, majd a kellő szín, íz és édesség elérését követően áthelyezzük aszalványra az ízek lekerekítése érdekében. A pálinkák desztilláláshoz literenként minimum 12 kg gyümölcsöt használunk fel és még további 6 kg aszalt és friss gyümölcsöt az ágyazáshoz. Ezzel a technológiával sikerült a napjaink közkedvelt íz világú ágyas pálinkáknál megszokott lágy, krémes, gyümölcsös íz világot még tovább fokozni, és egy páratlan íz világú ágyas pálinkát megalkotni.
8 147 FT
KOSÁRBA
Árpád Dupla Ágyas Meggy Pálinka (0,5 l, 60%)
Az alap pálinkát kétféle pálinka házasításából nyerjük. A házasítást követően a 80% alkoholtartalmú alap pálinkát külön-külön kétféle gyümölcságyon érleljük minimum 12 hónapig. Első ütemben friss gyümölcsön kb. 6 hónapig, majd a kellő szín, íz és édesség elérését követően áthelyezzük aszalványra az ízek lekerekítése érdekében. A pálinkák desztilláláshoz literenként minimum 12 kg gyümölcsöt használunk fel és még további 6 kg aszalt és friss gyümölcsöt az ágyazáshoz. Ezzel a technológiával sikerült a napjaink közkedvelt íz világú ágyas pálinkáknál megszokott lágy, krémes, gyümölcsös íz világot még tovább fokozni, és egy páratlan íz világú ágyas pálinkát megalkotni.
8 147 FT
KOSÁRBA
Árpád Dupla Ágyas Szilva Pálinka (0,5 l, 60%)
Az alap pálinkát kétféle pálinka házasításából nyerjük. A házasítást követően a 80% alkoholtartalmú alap pálinkát külön-külön kétféle gyümölcságyon érleljük minimum 12 hónapig. Első ütemben friss gyümölcsön kb. 6 hónapig, majd a kellő szín, íz és édesség elérését követően áthelyezzük aszalványra az ízek lekerekítése érdekében. A pálinkák desztilláláshoz literenként minimum 12 kg gyümölcsöt használunk fel és még további 6 kg aszalt és friss gyümölcsöt az ágyazáshoz. Ezzel a technológiával sikerült a napjaink közkedvelt íz világú ágyas pálinkáknál megszokott lágy, krémes, gyümölcsös íz világot még tovább fokozni, és egy páratlan íz világú ágyas pálinkát megalkotni.
8 147 FT
KOSÁRBA
Árpád Prémium Birsalma pálinkapatron (0,04 l)
Erőteljes parfümös illat, amelyben a szegfűszeg és a citrusos illatok váltják egymást. A birsalma kompót muskotályos, fűszeres illatát idézi fel bennünk e pálinka. Szájban kimondottan telt és a gyümölcsre jellemző fanyarság fedezhető fel. Markáns, lendületes, fiatalos pálinka.
1 285 FT
KOSÁRBA
1   2   3   4   5   6   7   8   
DOHÁNY
SZŐLŐKERT
KONTÉNER
ÜZENJ NEKÜNK
A fejlődésnek sok variációja létezik, mi mindenre nyitottak vagyunk...
NÉV
EMAIL
KÜLDÉS
KERESSE AZ IN VINO VERITAS BORKERESKEDÉST A KÖZÖSSÉGI OLDALAKON IS!
bankkártyás fizetés
Kártyás fizetés szolgáltatója
Tájékoztató a bankkártyás fizetésről
Gyakran feltett kérdések (GYFK)
Elfogadott kártyák:
© 2014 IN VINO VERITAS BORKERESKEDÉS
X
1 DB CHATEAU LES TEMPLIEERS LALANDE DE POMEROL A KOSÁRBA KERÜLT!
VÁSÁRLÁS FOLYTATÁSA
MEGRENDELÉS