ENGLISH  |  BELÉPÉS  |  REGISZTRÁCIÓ
innen jött: http://borkereskedes.hu/
NYITÓLAP jobbra nyíl  BOROK
RENDEZÉS
MEGJELENÉS OLDALANKÉNT
KERESETT KIFEJEZÉS

1 2 fel

Árpád Budapest Prémium Szilva  (0,35 l)
Nagyon kellemes szilvavirág-illattal indító, könnyed pálinka. A hagyományos szilvapálinka ízében egy különleges édeskés íz világ fedezhető fel, némi gyömbérrel és virágos mézes jegyekkel.
6 235 FT
KOSÁRBA
Árpád Dupla Ágyas Körte Pálinka(0,5 l, 60%)
Az alap pálinkát kétféle pálinka házasításából nyerjük. A házasítást követően a 80% alkoholtartalmú alap pálinkát külön-külön kétféle gyümölcságyon érleljük minimum 12 hónapig. Első ütemben friss gyümölcsön kb. 6 hónapig, majd a kellő szín, íz és édesség elérését követően áthelyezzük aszalványra az ízek lekerekítése érdekében. A pálinkák desztilláláshoz literenként minimum 12 kg gyümölcsöt használunk fel és még további 6 kg aszalt és friss gyümölcsöt az ágyazáshoz. Ezzel a technológiával sikerült a napjaink közkedvelt íz világú ágyas pálinkáknál megszokott lágy, krémes, gyümölcsös íz világot még tovább fokozni, és egy páratlan íz világú ágyas pálinkát megalkotni.
8 450 FT
KOSÁRBA
Árpád Dupla Ágyas Meggy (10l)
Cherry-s, bonbonos, magával ragadó, fiatalos ital, latinos temperamentummal. Telt, kerek, mindent betöltő meggy íz, melyben tökéletesen párosul az aszalt, illetve friss megy zamata. Utóízében étcsokoládé fedezhető fel.
103 889 FT
KOSÁRBA
Árpád Dupla Ágyas Meggy Pálinka (0,5 l, 60%)
Az alap pálinkát kétféle pálinka házasításából nyerjük. A házasítást követően a 80% alkoholtartalmú alap pálinkát külön-külön kétféle gyümölcságyon érleljük minimum 12 hónapig. Első ütemben friss gyümölcsön kb. 6 hónapig, majd a kellő szín, íz és édesség elérését követően áthelyezzük aszalványra az ízek lekerekítése érdekében. A pálinkák desztilláláshoz literenként minimum 12 kg gyümölcsöt használunk fel és még további 6 kg aszalt és friss gyümölcsöt az ágyazáshoz. Ezzel a technológiával sikerült a napjaink közkedvelt íz világú ágyas pálinkáknál megszokott lágy, krémes, gyümölcsös íz világot még tovább fokozni, és egy páratlan íz világú ágyas pálinkát megalkotni.
8 450 FT
KOSÁRBA
Árpád Dupla Ágyas Szilva Pálinka (0,5 l, 60%)
Az alap pálinkát kétféle pálinka házasításából nyerjük. A házasítást követően a 80% alkoholtartalmú alap pálinkát külön-külön kétféle gyümölcságyon érleljük minimum 12 hónapig. Első ütemben friss gyümölcsön kb. 6 hónapig, majd a kellő szín, íz és édesség elérését követően áthelyezzük aszalványra az ízek lekerekítése érdekében. A pálinkák desztilláláshoz literenként minimum 12 kg gyümölcsöt használunk fel és még további 6 kg aszalt és friss gyümölcsöt az ágyazáshoz. Ezzel a technológiával sikerült a napjaink közkedvelt íz világú ágyas pálinkáknál megszokott lágy, krémes, gyümölcsös íz világot még tovább fokozni, és egy páratlan íz világú ágyas pálinkát megalkotni.
8 450 FT
KOSÁRBA
sauvignon blanc rose
Bodri Szekszárdi Rozi Rosé 2017 (0,75 l)
Ez a Rose a hagyományainknak megfelelően nem más, mint észak és dél szövetsége. Az észak gyümölcsösségével, frissességével, és kellemes savaival, míg a dél bájos testével és csalfa édességével zárja fogyasztóinak szívébe magát. Fogyasztását 6-8 C fokon friss gyümölcsök, saláták mellé télen-nyáron egyaránt ajánlom.
1 490 FT
KOSÁRBA
1
2
Hordó  
hordó fekete pont
hordó fekete pont
hordó fekete pont
hordó fekete pont
hordó fekete pont
hordó fekete pont
hordó fekete pont
hordó fekete pont
hordó fekete pont
hordó fekete pont
bor ételajánlat:
bor karaktere:
Könnyű
Testes
slider jelző
piros jelző
Száraz
Édes
slider jelző
piros jelző
Bodri Szekszárdi Sauvignon Blanc 2017 (0,75 l)
A szekszárdi borvidéken igen érdekes karaktert mutató világfajta. Kiválóan érzi magát a löszös talajú dűlőkben. Szőlőként kétféle alapanyagot termesztünk: az egyik egy magas mustfokú, lágyabb savgerincű változat, a másik alacsonyabb mustfokú, ám magasabb savtartalmú szőlőként kerül feldolgozásra. Így az egyik változat lágyabb karaktert és vastagabb testet produkál, míg a másik friss, gyümölcsös illatot mutat. Feldolgozásuk külön, erjesztésük együtt, egy tartályban, reduktív körülmények között történik. Bodzás, csalános és grapefruitos jegyek és üde savak jellemzik.
1 490 FT
KOSÁRBA
1
3
Hordó  
hordó fekete pont
hordó fekete pont
hordó fekete pont
hordó fekete pont
hordó fekete pont
hordó fekete pont
hordó fekete pont
hordó fekete pont
hordó fekete pont
hordó fekete pont
Sauvignon Blanc
bor ételajánlat:
bor karaktere:
Könnyű
Testes
slider jelző
piros jelző
Száraz
Édes
slider jelző
piros jelző
bornyitó vörös Veritas logós (Pulltex Pulltap's)
Nem bírod kihúzni? Beletörik? Az üvegben marad a fele? Kis darabkák úszkálnak a borban? Mindenki találkozott már ezekkel a bosszantó problémákkal dugóhúzáskor, ennek azonban most vége. A fűrészfogú fóliavágó kés, a kétfokozatú emelőtámaszték és az edzett dugóhúzó spirál jóvoltából könnyen, gyorsan és egyszerűen varázsolhatjuk ki a dugókat a palackból.
1 480 FT
KOSÁRBA
0
0
Hordó  
hordó fekete pont
hordó fekete pont
hordó fekete pont
hordó fekete pont
hordó fekete pont
hordó fekete pont
hordó fekete pont
hordó fekete pont
hordó fekete pont
hordó fekete pont
kiegeszito ételajánlat:
kiegeszito karaktere:
Könnyű
Testes
slider jelző
piros jelző
Száraz
Édes
slider jelző
piros jelző
sauvignon blanc fehér
Dubicz Mátrai 1014 Sauvignon Blanc Selection 2016 (0,75 l)
A fajta szelíd bája, ízében a fajtajelleg – zöld egres, finom bodza - határozott savakkal párosul. Üde zöldfűszeres salátafélék és krémsajtok kísérője lehet.
1 640 FT
KOSÁRBA
0
0
Hordó  
hordó fekete pont
hordó fekete pont
hordó fekete pont
hordó fekete pont
hordó fekete pont
hordó fekete pont
hordó fekete pont
hordó fekete pont
hordó fekete pont
hordó fekete pont
Sauvignon Blanc
bor ételajánlat: Salátafélék, krémsajtok
bor karaktere:
Könnyű
Testes
slider jelző
piros jelző
Száraz
Édes
slider jelző
piros jelző
Enoforum Alentejo Portugál Terras d'el Rei fehér 2011 (0,75 l)
A bor határozott fellépésű illatában a citrusos jegyek mellett egy kenyérhéjas, mézes vonal is megjelenik. A bor teste könnyed, alkoholtartalma alacsony, az ezek mellett megjelenő savérzet azonban mintha külön életet élne, már nem képes felfrissíteni a kortyot, pedig a sav jelenlétére a citrusos, citromfüves asszociációk is utalnak.
1 035 FT
KOSÁRBA
1
2
Hordó  
hordó fekete pont
hordó fekete pont
hordó fekete pont
hordó fekete pont
hordó fekete pont
hordó fekete pont
hordó fekete pont
hordó fekete pont
hordó fekete pont
hordó fekete pont
bor ételajánlat: saláta, csirke
bor karaktere: könnyű, gyümölcsös, kerek
Könnyű
Testes
slider jelző
piros jelző
Száraz
Édes
slider jelző
piros jelző
1   2   3   4   5   
DOHÁNY
SZŐLŐKERT
KONTÉNER
ÜZENJ NEKÜNK
A fejlődésnek sok variációja létezik, mi mindenre nyitottak vagyunk...
NÉV
EMAIL
KÜLDÉS
KERESSE AZ IN VINO VERITAS BORKERESKEDÉST A KÖZÖSSÉGI OLDALAKON IS!
bankkártyás fizetés
Kártyás fizetés szolgáltatója
Tájékoztató a bankkártyás fizetésről
Gyakran feltett kérdések (GYFK)
Elfogadott kártyák:
© 2014 IN VINO VERITAS BORKERESKEDÉS
X
1 DB CHATEAU LES TEMPLIEERS LALANDE DE POMEROL A KOSÁRBA KERÜLT!
VÁSÁRLÁS FOLYTATÁSA
MEGRENDELÉS